Ζεστός ο καιρός σήμερα, Τετάρτη

Kαλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά, περιμένουμε την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 25 έως 37 στη Νότια Ελλάδα, από 25 έως 36 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 32 στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα

Δωδεκάνησα και από 25 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Ασθενείς έως μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε τη Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα