Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

Κριός Οι φαντασμαγορικές έξοδοι και η έντονη κοινωνική ζωή δεν είναι για σας, τώρα. Εστιάστε περισσότερο στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις και λύστε όσα προβλήματα ανακύπτουν στο πλαίσιο του σπιτιού. Ένα πολλά υποσχόμενο ερωτικό ειδύλλιο μπαίνει για λίγο στον πάγο, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Σκεφτείτε προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σας.

Ταύρος Ένας καυγάς που ξεκίνησε ως αστείο, παίρνει τώρα μεγαλύτερες διαστάσεις, και καλά θα κάνετε να αναζητήσετε τα πραγματικά του αίτια. Μην κολλάτε σε τύπους και προσχήματα. Η ουσία είναι που έχει σημασία. Ο Άρης

προκαλεί δημιουργική ένταση στα επαγγελματικά, η οποία θα σας βοηθήσει να προβάλετε με δυναμισμό κάποιες νέες ιδέες.

Δίδυμος Μην μπλεχτείτε σήμερα σε ιστορίες που δεν σας αφορούν άμεσα, Δίδυμοι. Ο καθένας ας λύσει μόνος του τα προβλήματά του- δεν υπάρχει λόγος να ανακατεύεστε σε καταστάσεις που δεν δημιουργήσατε εσείς. Μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται στον τομέα των ερωτικών σας, η οποία όμως απαιτεί αρκετές θυσίες από τη μεριά σας.

Καρκίνος Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβαστείτε με κάτι μέτριο, Καρκίνοι, απ’ τη στιγμή που μπορείτε κάλλιστα να στοχεύσετε ψηλά, με πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για μια φορά. Οι Ζυγοί έχουν κάτι πολύτιμο για σας, αλλά θα πρέπει να τους προσεγγίσετε πρώτοι, για να το πάρετε. Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε.

Λέων Τα περιθώριά σας στενεύουν, Λέοντες. Ή θα κάνετε τώρα κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά ή θα αποχαιρετίσετε αυτό το όνειρο για πάντα. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να κατασταλάξετε σ’ αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη. Επιμείνετε κι άλλο σε μια δύσκολη επαγγελματική υπόθεση. Έχετε ακόμα πολλά να πάρετε από αυτή.

Παρθένος Μην υποτιμάτε τις απλές, καθημερινές απολαύσεις, Παρθένοι. Τώρα είναι που όλα όσα θεωρούσατε δεδομένα θα σας αποδείξουν με περίτρανο τρόπο την αξία τους. Οι εντάσεις στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης είναι μεγαλύτερες απ’ ό, τι συνήθως, γεγονός που πρέπει να σας προβληματίσει. Μην αφήσετε τίποτα να πέσει κάτω, σήμερα.

Ζυγός Μια επένδυση από το παρελθόν (οικονομική ή συναισθηματική) αρχίζει να αποδίδει καρπούς, γεγονός που σας ανεβάζει αρκετά τη διάθεση. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή συγκυρία, βάζοντας τα γυαλιά σε όσους σας αμφισβήτησαν. Ηρεμία στα ερωτικά σας, μετά από μια περίοδο εντάσεων. Μην κυνηγάτε αλλαγές, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι τις θέλετε.

Σκορπιός Μη βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση σχετικά με τα αισθηματικά σας, όσο οριακή κι αν είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεστε. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Ο Άρης ξυπνάει παλιές έχθρες στον χώρο εργασίας, που ενδέχεται να καθυστερήσουν ένα μεγαλόπνοο πλάνο σας. Προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε ανούσιες προκλήσεις.

Τοξότης Η Αφροδίτη βελτιώνει θεαματικά τα ερωτικά σας σήμερα, και σας δίνει κίνητρο να επιφέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε σε κάποιες απ’ τις σημαντικότερες διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως χρειαστεί να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο σε ορισμένους. Προσοχή στις σπατάλες κάθε είδους. Ξεφορτωθείτε τα περιττά πράγματα και αποφύγετε τις περιττές δεσμεύσεις.

Αιγόκερως Ένα ταξίδι (όχι απαραίτητα μακρινό) είναι το μόνο που μπορεί να σας βγάλει από το συναισθηματικό λούκι των τελευταίων ημερών. Αναβάλετε τις υποχρεώσεις ρουτίνας και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας. Οι Κριοί και οι Λέοντες σας ασκούν μαγνητική έλξη σήμερα. Πειραματιστείτε ελεύθερα, αλλά αποφύγετε τις επιπολαιότητες, που μπορούν να σας εκθέσουν.

Υδροχόος Μια επαγγελματική απογοήτευση θα σας ρίξει ψυχολογικά, αλλά ο Δίας σας εξοπλίζει με τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να εστιάσετε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Δώστε περισσότερη σημασία σε άτομα και καταστάσεις που παραμελήσατε όλον αυτό τον καιρό. Η ερωτική χημεία σας με ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σας αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς.

Ιχθύς Αφήστε τα συμπεράσματα για το τέλος, Ιχθείς, ειδικά αν αυτά αφορούν άτομα και καταστάσεις που δεν γνωρίζετε σε βάθος. Μερικά αρνητικά σημάδια δεν είναι απαραίτητα αντιπροσωπευτικά της όλης φάσης που ζείτε τώρα. Χρησιμοποιήστε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να γεφυρώσετε το χάσμα συνεννόησης που προέκυψε πρόσφατα στη δουλειά (ακόμα κι αν δεν σας αφορά άμεσα).

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα