Διαβάστε τα ζώδια της Πρασκευής

Κριός Η αλλαγή στα επαγγελματικά σας δεδομένα είναι κάτι που πρέπει να επιδιώξετε με νύχια και με δόντια, τώρα. Για καιρό διαμαρτύρεστε ότι η παρούσα κατάσταση δεν σας καλύπτει πρακτικά και ηθικά. Ώρα να αποδείξετε κατά πόσο είστε διατεθειμένοι να υπερβείτε τον εαυτό σας. Θετικές οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Μην το παρακάνετε, όμως, με την πολιορκία.

Ταύρος Καλύτερα να ελέγξετε τα στοιχεία που έχετε στη διάθεσή σας, πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες από δω κι από κει. Ο αυθορμητισμός, σήμερα, μπορεί να εκτονώσει το θυμό σας, αλλά σίγουρα δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό στις διαπροσωπικές

σας σχέσεις. Ο ερωτισμός είναι διάχυτος στην ατμόσφαιρα, και η Αφροδίτη σας βοηθάει να τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Δίδυμος Δοκιμάστε να λύσετε ένα πρόβλημα με ασυνήθιστο τρόπο, Δίδυμοι. Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στο peak της, κι απ’ ό, τι όλα δείχνουν, μόνο οι τολμηρές και καινοτόμες ιδέες μπορούν να σας βγάλουν από το λούκι που έχετε πέσει. Σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας, αλλά ευτυχώς ένας Σκορπιός σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε την κατάσταση.

Καρκίνος Οι λέξεις δεν έχουν σημασία, αν δεν πρόκειται να μετουσιωθούν σε πράξεις. Μην αφήνετε τις κολακείες του ενός και του άλλου να σας φουσκώνουν τα μυαλά, ειδικά στον τομέα των ερωτικών. Από δω και μπρος, απαιτήστε μόνο έμπρακτες αποδείξεις. Προσοχή στα τερτίπια της τεχνολογίας σήμερα- μπορούν να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Λέων Ο Κρόνος στρέφει το ενδιαφέρον σας σε μια διαφορετική πνευματική και ιδεολογική κατεύθυνση, την οποία καλά θα κάνετε να εξετάσετε προσεκτικά, Λέοντες. Μην υιοθετήσετε καμία γνώμη, αν δεν είστε σίγουροι ότι σας αντιπροσωπεύει. Με ρέγουλα ο ερωτικές περιπέτειες. Δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε απλώς για να αποδείξετε ότι κάτι κάνετε.

Παρθένος Μην αφήνετε τις μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες να σας επηρεάζουν σε τόσο μεγάλο βαθμό, Παρθένοι. Είναι αδύνατο να κατακτήσετε την τελειότητα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αρχίσετε να συμβιβάζεστε (κυρίως στον τομέα των ερωτικών σας). Η επιστροφή ενός προσώπου στη ζωή σας συνεπάγεται έναν κυκεώνα προβλημάτων, ψυχολογικής και πρακτικής φύσης.

Ζυγός Η διάθεσή σας υφίσταται αρκετές μεταπτώσεις σήμερα, και ο καλύτερος τρόπος να έρθετε στα συγκαλά σας, είναι επικοινωνώντας με εκείνους που σας φτιάχνουν το κέφι. Μην επιτρέψετε σε χαζές παρεξηγήσεις να σταθούν εμπόδιο. Ο Δίας σας δίνει την πυγμή που χρειάζεστε για να βγείτε νικητές σε μια επαγγελματική πρόκληση.

Σκορπιός Αν ελαττώσετε τους γρήγορους ρυθμούς σας και προσπαθήσετε να δείτε τα πράγματα από πιο αντικειμενική σκοπιά (ενδεχομένως ασύμφορη), θα καταφέρετε να αποφύγετε μια σφοδρή σύγκρουση με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Δώστε περισσότερη σημασία σε θέματα υγείας (δικής σας ή άλλων). Μην παίρνετε ως δεδομένες τις κλασικές αξίες της ζωής σας, Σκορπιοί.

Τοξότης Όποιος νομίζει ότι οι φωνές και οι κινήσεις εντυπωσιασμού τον κάνουν πιο πειστικό, κάνει τεράστιο λάθος, και ήρθε η ώρα να του το καταστήσετε σαφές. Ο Άρης σας κάνει πιο αποφασιστικούς στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, και οι διεκδικήσεις σας γίνονται τώρα εντονότερες. Σε ήρεμη φάση τα επαγγελματικά σας. Αφήστε τις υπερβολές κατά μέρος.

Αιγόκερως Αν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σήμερα, θα πάρετε τη σωστή απόφαση σε ένα επαγγελματικό θέμα. Μήπως αυτό που θέλετε συγκρούεται με αυτό που σας συμφέρει ; Μόνο εσείς μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα δυο. Δώστε στο πρόσωπο που σας εξιτάρει το ερέθισμα που χρειάζεται για να σας διεκδικήσει.

Υδροχόος Μια μικρή αποτυχία δεν μπορεί να συμπαρασύρει ολόκληρη την προσπάθειά σας, Υδροχόοι. Αρκετά λυπηθήκατε τον εαυτό σας. Συνέλθετε και προχωρήστε παρακάτω, χωρίς υστερίες. Η Αφροδίτη εντείνει το φλερτ στη ζωή σας και σας δίνει πολύ ψωμί να ασχοληθείτε. Προσοχή όμως, δεν χρειάζεται να δώσετε αέρα σε όλους όσοι σας προσεγγίζουν.

Ιχθύς Τα νεύρα σας είναι πολλά σήμερα, και η διαχείρισή τους θα είναι πραγματική πρόκληση. Ακόμα κι αν το δίκιο είναι με το μέρος σας, πάντως, αποφύγετε τα ξεσπάσματα, γιατί οι αντοχές των γύρω σας είναι μετρημένες. Φροντίστε ένα ακαδημαϊκό ζήτημα που προέκυψε, όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Δεν θα έχετε πάντα την ίδια ευχέρεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα