Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Ό, τι ξεκινήσετε σήμερα, είτε αυτό αφορά τα ερωτικά σας, είτε ένα επαγγελματικό εγχείρημα, θα πετύχει δίχως αμφιβολία, Κριοί. Εστιάστε σ’ αυτό που θέλετε και όχι σε εκείνο που νομίζετε ότι θέλουν οι άλλοι από σας. Μη διστάσετε να λάβετε μέρος σε μια επένδυση ή κάποιο οικονομικό άνοιγμα. Τηρήστε το μέτρο, πάντως, σε κάθε περίπτωση.

Ταύρος Η συμπεριφορά ενός κοντινού σας προσώπου σας εξαγριώνει σήμερα, αλλά η μόνη διέξοδος από το επικοινωνιακό πρόβλημα είναι η συζήτηση. Δοκιμάστε να παραμερίσετε για λίγο εγωισμούς και ατομικά συμφέροντα, Ταύροι, και θα ανταμειφθείτε σε όλα τα επίπεδα.

Ο Δίας βελτιώνει σημαντικά τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασής σας. Μη δαγκώνετε όμως το χέρι που σας ταϊζει.

Δίδυμος Καλύτερα να μη μείνετε κολλημένοι σε παλιές απόψεις σήμερα, είτε είναι δικές σας, είτε κάποιου άλλου. Συμβουλευτείτε τους μεγαλύτερους σε ηλικία (ειδικά αν είναι Σκορπιοί) και κρατήστε μικρό καλάθι σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Οι τριγμοί στα θεμέλια μιας φιλικής σας σχέσης είναι έντονοι και πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα.

Καρκίνος Σήμερα, Καρκίνοι, σας δίνεται η ευκαιρία να επιφέρετε δραστικές αλλαγές στη ζωή σας, εκμεταλλευόμενοι το επικοινωνιακό σας χάρισμα, με διπλωματικό τρόπο. Μην αφήσετε το θυμό να σας πλημμυρίσει. Η υπομονή και η ανοχή έχουν ιδιαίτερη σημασία. Σε θετική τροχιά τα ερωτικά σας, αλλά οι απαιτήσεις της άλλης πλευράς αυξάνονται διαρκώς και πρέπει κάπως να τις διαχειριστείτε.

Λέων Οι ροή των ερωτικών εξελίξεων ελαττώνεται επιτέλους, γεγονός που σας δίνει τον απαιτούμενο χρόνο να σκεφτείτε τα θέλω και τις ανάγκες σας προσεκτικά. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε τελεσίγραφα σήμερα. Η Κρόνος σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε μια επαγγελματική αναβάθμιση, αλλά είναι στο χέρι σας να επιλέξετε το σωστό timing.

Παρθένος Οι ανάγκες του σώματος συγκρούονται με τις προσταγές της λογικής, Παρθένοι. Μην αφήσετε τους γύρω σας να σας υποδείξουν την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε, μόνο το ένστικτό σας μπορεί να σας πει που πρέπει να δώσετε προτεραιότητα. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς πολλές πολλές διαφωνίες, σήμερα, στη δουλειά.

Ζυγός Η παρουσία του Άρη φέρνει στη ζωή σας αρκετό ρομαντισμό, ίσως περισσότερο απ’ όσο χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Κανένα συναίσθημα, όμως, δεν είναι περιττό, Ζυγοί. Αγκαλιάστε ό, τι έντονο γεννιέται, με θέρμη. Μια σχέση στο πλαίσιο της οικογένειας περνάει από έντονη δοκιμασία, αλλά αν πιστέψετε σ’ αυτή, θα τα βγάλετε πέρα.

Σκορπιός Η ενέργειά σας αυξάνεται κατακόρυφα σήμερα, και ίσως αυτό να είναι σημάδι πως πρέπει να ασχοληθείτε επισταμένα με ό, τι αναβάλλατε κατ’ εξακολούθηση τις προηγούμενες ημέρες. Είστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης επαγγελματικής επιτυχίας, αλλά θα είναι λάθος να επαναπαυθείτε, Σκορπιοί. Έχετε ακόμη αρκετούς ανθρώπους να εντυπωσιάσετε στο δρόμο προς την αναγνώριση.

Τοξότης Η πλανητική συγκυρία σας βάζει στο επίκεντρο της προσοχής και των εξελίξεων, και δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να ξεφύγετε από την άβολη θέση. Αν εκμεταλλευτείτε, όμως, σωστά την περίσταση, θα βγάλετε μερικά πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τις προθέσεις των γύρω σας. Σε ανοδική πορεία τα ερωτικά σας.

Αιγόκερως Αποφύγετε τις συγκρούσεις με φίλους και γνωστούς σήμερα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να καταπιείτε αρκετές απρέπειες, Αιγόκεροι. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι. Σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας, η Αφροδίτη απαλύνει τις πληγές από μια πρόσφατη αποτυχία και σας χαρίζει την αισιοδοξία που σας έλειπε.

Υδροχόος Οι επόμενες κινήσεις σας στον τομέα των αισθηματικών πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, Υδροχόοι. Κινδυνεύετε να δημιουργήσετε πολύ κακές εντυπώσεις σε ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, την ώρα που η φήμη σας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα για σας. Μια απότομη αλλαγή στα επαγγελματικά σας θα δώσει φτερά στη διάθεσή σας μετά από μια σύντομη κατάθλιψη.

Ιχθύς Τα πνευματικά σας χαρίσματα είναι απαραίτητα για ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου, γι’ αυτό, κάντε την καρδιά σας πέτρα, και μοιραστείτε τα μαζί του. Κάθε ευεργεσία που κάνετε, θα ανταποδοθεί σύντομα. Δώστε προσοχή στους αριθμούς που εμφανίζονται μπροστά σας συνέχεια (ειδικά αν είναι ζυγοί). Σημαίνουν περισσότερα απ’ όσα νομίζετε.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα