Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

Κριός Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία σας χτυπάει την πόρτα, αλλά θα πρέπει να την εξετάσετε προσεκτικά, προτού της ανοίξετε. Λάβετε υπόψη τα λόγια του αυστηρότερου κριτή σας- ξέρει καλά τι σας λέει και γιατί σας το λέει. Τα μάτια σας δεκατέσσερα, γιατί οι ενδεχόμενες αλλαγές στη στάση ενός προσώπου που βλέπετε ερωτικά, θα σας επηρεάσουν καθοριστικά.

Ταύρος Αυτό που σας συμφέρει σήμερα, είναι να αποστασιοποιηθείτε κάπως από τον ερωτικό σας σύντροφο και να σχεδιάσετε το πρόγραμμά σας με βάση τις δικές σας ανάγκες. Η προσκόλλησή

σας πάνω του έχει αρχίσει να χαλάει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Δίας φέρνει θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό ορίζοντα. Μη βιαστείτε να εγκρίνετε ή να καταδικάσετε.

Δίδυμος Η συγκυρία σας φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο από το οποίο απομακρυνθήκατε χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αυτή τη φορά, Δίδυμοι, ασχοληθείτε με τις προθέσεις του και όχι τόσο με τις ατυχείς συμπεριφορές του. Κρίσιμη ημέρα για τα οικονομικά σας. Μην αφήσετε τον αυθορμητισμό και τη γενναιοδωρία σας να βλάψουν το προσωπικό σας συμφέρον.

Καρκίνος Οι μετακινήσεις καλύτερα να αποφευχθούν σήμερα, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητες. Αυτό που ψάχνετε, βρίσκεται δίπλα σας, και με λίγη προσπάθεια θα καταφέρετε να το δείτε. Βασιστείτε στο ένστικτο και όχι στα λογικά συμπεράσματα. Οι σχέσεις σας με ένα μέλος της οικογένειας βελτιώνονται, και μια πρόσφατη διαμάχη περνάει οριστικά στο παρελθόν.

Λέων Η βοήθεια που παρείχατε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο, επιτέλους σας γυρνάει πίσω με τον πιο ευνοϊκό τρόπο. Προσοχή στην επίδραση κακόβουλων τρίτων στη μεταξύ σας σχέση. Είναι πολλοί εκείνοι που επιβουλεύονται αυτή την επαφή. Άνοδος στα επαγγελματικά σας, η οποία διαψεύδει ηχηρά τις δυσοίωνες προβλέψεις ορισμένων ατόμων του κύκλου σας.

Παρθένος Ο Δίας σας δίνει την απαιτούμενη ώθηση, για να πιάσετε ένα προβληματικό διαπροσωπικό θέμα από την αρχή. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες, για την ώρα. Όλα μπορούν να λυθούν, αρκεί να φανείτε υπομονετικοί. Έχει έρθει η ώρα να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της μονιμότητας, όσον αφορά τα ερωτικά σας. Μια εποχή τελειώνει, μια νέα αρχίζει.

Ζυγός Μην υποτιμάτε την ικανότητά σας στην επικοινωνία και τη συνεννόηση. Κάνοντας μερικά βήματα πίσω, θα πετύχετε πολύ περισσότερα απ’ ό, τι εμμένοντας απόλυτα στις θέσεις σας. Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον αλλάζει, και σιγά σιγά παίρνει τη μορφή που έπρεπε να ‘χει από την αρχή. Το ηθικό σας αναπτερώνεται.

Σκορπιός Οι επαφές σας με παιδιά και γενικώς με άτομα μικρότερης ηλικίας έχουν να σας δώσουν πολλά σήμερα. Έχετε πάντα κατά νου το ενδεχόμενο να αγνοείτε σημαντικά κομμάτια μιας μεγάλης ιστορίας. Η Αφροδίτη δίνει μια νέα ευκαιρία σε ένα ταλαιπωρημένο ειδύλλιο, αλλά είναι στο χέρι σας να την αξιοποιήσετε σωστά.

Τοξότης Ο αγγελιοφόρος δεν είναι το άτομο που φταίει για την κακή είδηση, Τοξότες. Μην τα βάζετε με λάθος πρόσωπα, γιατί η κατάληξη δεν θα βρει κανέναν κερδισμένο. Ο ερωτικός τομέας παίρνει τα πάνω του σήμερα, αλλά για καλό και για κακό, μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Ένα βήμα τη φορά, και όλα θα πάνε καλά.

Αιγόκερως Ένα ζήτημα αφοσίωσης προκύπτει σήμερα στη ζωή σας, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να πάρετε θέση άμεσα. Όσο αναβάλλετε την αντιμετώπιση μιας νοσηρής κατάστασης, τόσο αυτή διαιωνίζεται. Σταθερότητα στα οικονομικά σας. Η αυτοσυγκράτηση και η πειθαρχία αποδίδουν επιτέλους καρπούς. Συνεχίστε έτσι, μέχρι το κλίμα να ευνοήσει κάποιο μεγαλύτερο άνοιγμα.

Υδροχόος Καλύτερα να τερματίσετε τώρα μια σχέση που δεν τσουλάει, από το να ταλαιπωρείστε ελπίζοντας πως κάποια στιγμή τα πράγματα θα γυρίσουν υπέρ σας. Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, Υδροχόοι, περιμένουν κι άλλοι στη σειρά. Η ηρεμία που επικρατεί τώρα στο σπίτι, σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε ψύχραιμα τις αλλαγές που σταδιακά επέρχονται.

Ιχθύς Ένα ερωτικό δίλημμα προκύπτει πιο επιτακτικό από ποτέ, ζητώντας σας να επιλέξετε ανάμεσα σε δυο εξίσου συμφέρουσες εκδοχές. Η απόφαση σίγουρα δεν θα είναι εύκολη για κανέναν, αλλά είναι σημαντικό να την πάρετε μόνοι σας. Η Σελήνη παίζει με τη διάθεσή σας αρκετά, επομένως προετοιμαστείτε για κάμποσες ψυχολογικές μεταπτώσεις σήμερα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα