Παππούς ο Νίκος Σαργκάνης

06:57 16/5/2013 - Πηγή: TNSite

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Μιρέλλα Σαργκάνη η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί. Η πανέμορφη κόρη του παλαίμαχου τερματοφύλακα Νίκου Σαργκάνη που γνωρίσαμε από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα από την πρώτη στιγμή έχει δεχτεί άπειρες ευχές για το ευτυχές γεγονός. Ωστόσο η ίδια φαίνεται πως δεν θέλει ακόμη να πει κάτι παραπάνω, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται και συμβουλές από τις φίλες της που είναι μανούλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μιρέλλα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης

της, ενώ στις αρχές Απριλίου τέλεσε -με μεγάλη μυστικότητα- πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού που περιμένει.

«Η Μιρέλλα και ο σύντροφός της (ο οποίος δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και δεν επιθυμεί τα φώτα της δημοσιότητας) είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι. Ο ερχομός του παιδιού τους όχι μόνο τους χαροποίησε, αλλά έδεσε περισσότερο το ζευγάρι» λέει στην «Espresso» καλά πληροφορημένη πηγή και προσθέτει ότι «μετά τον πολιτικό γάμο που έγινε για την επισημοποίηση της σχέσης τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός, αλλά αυτό θα γίνει στο μέλλον, αφού πρώτα έρθει με το καλό το παιδί τους».

Το ευτυχές γεγονός έφερε χαμόγελα σε φίλους και συγγενείς και φυσικά στον πατέρα της Νίκο Σαργκάνη. Να συμπληρώσουμε ότι η Μιρέλλα Σαργκάνη τον τελευταίο καιρό δεν ασχολείται με την τηλεόραση και έχει ρίξει το βάρος της διατηρεί ένα διαδικτυακό shop που φέρει το όνομά της. Σε αυτό διαθέτει κοσμήματα, σανδάλια, χειροποίητες δημιουργίες για μωρά και άλλα είδη.

Espressonews.gr

Madata

Keywords
Τυχαία Θέματα