Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Σήμερα, Κριοί, εμπιστευτείτε μόνο τις αισθήσεις σας. Κανείς άλλος δεν είναι σε θέση να σας οδηγήσει στο συναισθηματικό σημείο που επιθυμείτε, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις του. Η ηρεμία που επικρατεί στα ερωτικά σας, είναι ένδειξη της επιτυχούς διαχείρισης των εντάσεων που ξέσπασαν τις προηγούμενες ημέρες. Δώστε τα κατάλληλα εύσημα στον εαυτό σας.

Ταύρος Οι ισορροπίες των στενών διαπροσωπικών σας σχέσεων μεταβάλλονται με ακανόνιστο τρόπο, κι εσείς πασχίζετε να βρείτε τη θέση σας στη νέα κατάσταση που δημιουργείται.

Μην αφήσετε το θυμό σας να σας οδηγήσει σε επιπολαιότητες. Θετικές οι εξελίξεις των επαγγελματικών. Μη βιαστείτε να επιδιώξετε αλλαγές- πηγαίνετε με το ρεύμα, για την ώρα.

Δίδυμος Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται τώρα στον τομέα των ερωτικών, είναι ομολογουμένως πολλές, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οφείλετε να τις αξιοποιήσετε όλες μονομιάς. Σκεφτείτε προσεκτικά τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά. Μια μακροχρόνια φιλία δοκιμάζεται με πρωτόγνωρο τρόπο. Μην παρατήσετε τις προσπάθειές σας πάνω στην πρώτη δυσκολία που θα ανακύψει.

Καρκίνος Η ασυνεννοησία που επικρατεί τώρα (κυρίως στον τομέα των επαγγελματικών σας), απειλεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί ως δια μαγείας, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη διπλωματικότητά σας, όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Η Αφροδίτη φέρνει θεαματικές αλλαγές στα ερωτικά σας, που μάλλον είναι προς το καλύτερο.

Λέων Αρκετά αντισταθήκατε σε ένα ελκυστικό ερωτικό κάλεσμα. Έχει έρθει η ώρα να παρακάμψετε τους φραγμούς σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να χαλαρώσει, ακόμη κι αν αυτό του βγει σε κακό. Προσοχή στις οικογενειακές εντάσεις. Μπορούν να προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα απ’ ό, τι νομίζετε. Διαχειριστείτε τες με προσοχή.

Παρθένος Τα ερωτικά σας κυλούν αρμονικά μετά από ένα μεγάλο διάστημα συνεχών προβλημάτων, γεγονός που ευνοεί δεόντως και την ψυχολογία σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ρίξει τη διάθεση τώρα. Ο Κρόνος διευρύνει τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες με διάφορα μέσα, κι εσείς δεν έχετε παρά να τους εξερευνήσετε, χωρίς φόβο.

Ζυγός Η ευθεία επίθεση δεν είναι η καλύτερη λύση για σας τώρα, όσο μεγάλη κι αν είναι η έκταση των προβλημάτων σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και δείξτε πνεύμα συνεργασίας. Υπολογίστε στη βοήθεια ενός Σκορπιού, ειδικά αν έχει μεγαλύτερη ηλικία απ’ τη δική σας. Δε χρειάζεται να σηκώνετε μόνοι σας κάθε φορτίο.

Σκορπιός Αν χρειαστεί να διακόψετε οριστικά την επαφή σας με ένα άτομο, για να προχωρήσετε μπροστά, θα πρέπει να το κάνετε. Οι συναισθηματισμοί δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν σε κάποιο ουσιώδες σημείο τώρα. Ανοδική η πορεία των οικονομικών και των επαγγελματικών σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, όσο περίεργα κι αν είναι τα μονοπάτια στα οποία σας οδηγεί.

Τοξότης Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να κρυφτείτε πίσω από τον εγωισμό και τις ανασφάλειές σας, Τοξότες. Κάντε το μεγάλο βήμα και εκτεθείτε στα μάτια εκείνου που προκαλεί το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ηρεμία στον χώρο εργασίας. Μην σκαλίζετε παλιές ιστορίες- εστιάστε σ’ αυτά που έρχονται, και όλοι θα βγουν κερδισμένοι.

Αιγόκερως Ο Άρης κάνει το κλίμα των ερωτικών σας εκρηκτικό, γεγονός που μπορεί να αποβεί θετικό αλλά και αρνητικό με την ίδια ευκολία. Ποντάρετε στα δυνατά σας σημεία και μην επαναπαυθείτε στην πρώτη σας επιτυχία. Προσοχή στα οικονομικά σας. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε μεγάλα ανοίγματα- αρκεστείτε σ’ αυτά που έχετε, για την ώρα.

Υδροχόος Ο ανταγωνισμός στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης είναι ιδιαίτερα έντονος τώρα, αλλά είναι στο χέρι σας να τον αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Μην παίρνετε κατάκαρδα κάθε βαριά κουβέντα. Μερικές λέξεις εκστομίζονται χωρίς πολλή σκέψη. Ένα οικιακό θέμα θα σας απασχολήσει περισσότερο απ’ το συνηθισμένο σήμερα. Δώστε του την πρέπουσα σημασία.

Ιχθύς Μην καταπιάνεστε με προβλήματα άλλων, Ιχθείς, όσο μεγάλη κι αν είναι η ανάγκη τους να τα λύσουν. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη δική του ζωή, και, δυστυχώς, δεν μπορείτε να ρυθμίσετε κάθε ζήτημα μόνοι σας. Άνοδος στα ερωτικά σας. Οι υποχωρήσεις σας επιτέλους πιάνουν τόπο, κι αυτό αρχίζει να γίνεται εμφανές σε όλους.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα