Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Ο σωστός προγραμματισμός θα σας σώσει από μια άβολη και δυσάρεστη κατάσταση σήμερα. Μην αφήνετε στην τύχη ό, τι μπορείτε να ρυθμίσετε από μόνοι σας, Κριοί, ειδικά αν πρόκειται για ερωτικό θέμα. Οι υπόνοιες που αφήνονται στο χώρο της δουλειάς είναι κάθε άλλο παρά τυχαίες. Προσπαθήστε να ερμηνεύσετε ό, τι εκφράζεται υπογείως.

Ταύρος Μια επαγγελματική πρόκληση σας προκαλεί έντονο προβληματισμό και το κλίμα αβεβαιότητας που καλλιεργεί ο Ερμής δεν βοηθάει την κατάσταση. Όπως και να ‘χει όμως, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον που γνωρίζει περισσότερα, πριν κάνετε αποφασιστικές κινήσεις.

Αφήστε το πάθος να σας οδηγήσει μια φορά στην σωστή ερωτική κατεύθυνση.

Δίδυμος Ένα απρόσμενο γεγονός σας προσγειώνει στην πραγματικότητα, την οποία για ένα διάστημα είχατε ωραιοποιήσει υπερβολικά. Ο κόσμος γύρω σας δεν είναι πλασμένος αγγελικά, Δίδυμοι και οι άμυνές σας απέναντί του πρέπει να ενισχυθούν σημαντικά, διαφορετικά θα πληγωθείτε ανεπανόρθωτα. Η συμφιλίωσή σας με ένα συγγενικό πρόσωπο που λοξοδρόμησε δεν αργεί πολύ.

Καρκίνος Μπείτε στον κόπο να ακούσετε τις ιδέες και τις προτάσεις των άλλων, Καρκίνοι, αλλά καλύτερα να μείνετε προσηλωμένοι στη διαδρομή που χαράξατε εσείς. Πάρτε διάφορα στοιχεία από τα έμπιστα πρόσωπα του κύκλου σας, αλλά μην υιοθετήσετε τίποτα αψήφιστα. Οι Ζυγοί και οι Τοξότες είναι η καλύτερη παρέα για σας σήμερα.

Λέων Ένα πρόσωπο διεκδικεί την εμπιστοσύνη σας χωρίς να την αξίζει και πρέπει κάτι να κάνετε γι΄αυτό, Λέοντες. Φερθείτε διπλωματικά και μην του εμπιστευτείτε κάτι τώρα που θα μετανιώσετε αργότερα. Μην πιστεύετε ό, τι ακούτε σήμερα, απ’ όπου κι αν προέρχεται- ο Άρης στέλνει εσφαλμένα σημάδια και άκυρους συναγερμούς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παρθένος Η Αφροδίτη σας δίνει σήμερα τη δυνατότητα να βελτιώσετε ορισμένες ταραχώδεις διαπροσωπικές σας σχέσεις, βασιζόμενοι στο κλίμα ηρεμίας και κατανόησης που φαίνεται να επικρατεί. Μη δίνετε τόση σημασία σε λόγια που εκστομίζονται για πλάκα ή χωρίς πολλή σκέψη. Οι υπόλοιποι πάντως δεν δίνουν και είστε οι μόνοι που εξακολουθούν να βασανίζονται.

Ζυγός Μια καινούργια αγάπη κάνει δειλά δειλά τα πρώτα της βήματα στη ζωή σας. Τα συναισθήματα βέβαια ενδέχεται να προυπήρχαν, Ζυγοί, αλλά το ερέθισμα για να τα συνειδητοποιήσετε το λαμβάνετε τώρα. Μη διστάσετε να αφοσιωθείτε σε κάτι, απλώς επειδή αυτό αντιπροσωπεύει μόνο εσάς και όχι κάποιον άλλο. Έχετε δικαίωμα στη διαφορετικότητα και πρέπει να το διεκδικήσετε.

Σκορπιός Η υπομονή, το πνεύμα συνεργασίας και η υποχωρητικότητά σας θα εκτιμηθούν δεόντως σήμερα, Σκορπιοί. Επιτέλους αποδεικνύετε (και στους άλλους αλλά και στον εαυτό σας) ότι τα βγάζετε πέρα στα δύσκολα, κλείνοντας έτσι αρκετά στόματα. Ο Δίας εξισορροπεί την τεταμένη κατάσταση των επαγγελματικών σας και σας δίνει λίγο ακόμα χρόνο να σκεφτείτε.

Τοξότης Κακομάθετε τον εαυτό σας σήμερα, Τοξότες, γιατί η σκληρή στάση που κρατούν όλοι απέναντί του, έχει επιδράσει αρνητικά στην ψυχολογία του. Αποφύγετε τις κοινωνικές επαφές που χαροποιούν όλους τους άλλους εκτός από σας. Η επικοινωνία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο βελτιώνεται και η ερωτική σας χημεία παίρνει ξανά τα πάνω της.

Αιγόκερως Μια απόδραση από την καθημερινότητα θα φανεί σίγουρα ευεργετική τόσο για την ψυχολογία σας, όσο και για τη σχέση σας με τον/ τη σύντροφο. Το τέλμα στο οποίο νιώθετε πως έχετε πέσει θα εξαφανιστεί με μια αλλαγή στο περιβάλλον. Ο Δίας σας δίνει τη δυναμική που σας λείπει στο χώρο της δουλειάς, αλλά είναι δική σας υποχρέωση να βρείτε τα κατάλληλα κίνητρα για να πορευτείτε.

Υδροχόος Δεν είναι ανάγκη να γίνεστε υστερικοί με την παραμικρή αφορμή, Υδροχόοι. Κανένα ερωτικό πρόβλημα δεν λύνεται με φωνές- το πολύ πολύ να μπει κάτω απ’ το χαλί για ένα διάστημα. Δείξτε ψυχραιμία και μην προδώσετε την αγωνία σας. Προσοχή σήμερα στους Παρθένους και τους Κριούς- άλλα σας λένε και άλλα εννοούν.

Ιχθύς Μερικές φιλίες αντέχουν στο χρόνο, αλλά κάποιες άλλες είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, Ιχθείς. Δεν φταίτε σε τίποτα να επωμιστείτε την αποτυχία κάθε διαπροσωπικής σας σχέσης. Χαλαρώστε λίγο. Υπάρχει ακόμα χρόνος να επανορθώσετε ένα μεγάλο σφάλμα στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης. Κάντε μια ακόμη προσπάθεια, αλλά μην κρατάτε μεγάλο καλάθι.

Keywords
Τυχαία Θέματα