Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον

Κριός Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους, Κριοί, ειδικά αυτή την περίοδο. Καιρός να κουνηθείτε λιγάκι, και να πάρετε πρωτοβουλίες, αναλαμβάνοντας και τον κίνδυνο της ενδεχόμενης έκθεσης. Θα σας κάνει καλό. Δώστε περισσότερο χρόνο σε ένα άτομο που σας προσεγγίζει με κάθε μέσο, αλλά δεν σας γεμίζει το μάτι. Όσο κι αν δεν του φαίνεται,

το αξίζει.

Ταύρος Η ατμόσφαιρα των ερωτικών σας αλλάζει προς το καλύτερο, αλλά μερικές περιοχές της σχέσης σας παραμένουν ανεξερεύνητες. Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή συγκυρία για να γνωρίσετε καλύτερα το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ανοδική η πορεία των επαγγελματικών σας τώρα. Μην υποτιμάτε, ωστόσο, τον ανταγωνισμό, όσο κι αν πιστεύετε στις ικανότητές σας.

Δίδυμος Μη δίνετε σημασία σε κουβέντες που πετιούνται πάνω σε έντονο εκνευρισμό. Όλοι λέμε πράγματα που δεν εννοούμε, Δίδυμοι, και καλά θα κάνετε να ερμηνεύσετε τις σημερινές σας συζητήσεις σύμφωνα με το γενικότερο κλίμα που επικρατεί. Αλλαγές φέρνει η Αφροδίτη στις οικογενειακές σας σχέσεις. Η επιρροή που σας ασκεί ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας, αυξάνεται.

Καρκίνος Μην εμπιστευτείτε κατευθείαν ένα άτομο με βεβαρημένο ιστορικό. Καλό είναι να είστε αντικειμενικοί, αλλά από την άλλη, δεν σας συμφέρει να παρασυρθείτε από την πολιτική ορθότητα. Προσοχή στα υπονοούμενα, ειδικά στον τομέα των ερωτικών. Ή που θα τα ερμηνεύσετε με τεράστια προσοχή ή που θα απαιτήσετε, μια και καλή, ξεκάθαρες εξηγήσεις.

Λέων Η υπομονή σας έχει συγκεκριμένα όρια, που δοκιμάστηκαν αρκετές φορές, το τελευταίο διάστημα. Καιρός να δώσετε σε καινούργια πρόσωπα την ευκαιρία να σας αποδείξουν αν αξίζουν ή όχι. Αρκετά ασχοληθήκατε με παλιές ιστορίες, που δεν οδηγούν πουθενά. Ο Κρόνος ευνοεί τα επαγγελματικά ανοίγματα- ειδικά αν ασχολείστε με οικονομικά ή κάτι παρεμφερές.

Παρθένος Η απομάκρυνση από την πόλη ή κάποιο ταξίδι μακριά από τη ρουτίνα σας μπορούν να σας κάνουν τεράστιο καλό. Πρέπει να δείτε τα πράγματα από μια απόσταση προκειμένου να κατασταλάξετε στο τι θέλετε να κρατήσετε και τι να αλλάξετε. Ακούστε τις συμβουλές των Υδροχόων και των Σκορπιών σήμερα. Ξέρουν πολύ καλά τι σας λένε.

Ζυγός Ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο θέλει να σας στηρίξει, αλλά δεν σας λέει όλη την αλήθεια. Μην επιλέξετε να μείνετε στο σκοτάδι- κάντε ό, τι μπορείτε για να μάθετε ό, τι χρειάζεται να ξέρετε για να κρίνετε αντικειμενικά. Ο έρωτας σήμερα εμφανίζεται με πολλές μορφές. Μη γυρνάτε την πλάτη στα άτομα εκείνα, που μπορούν να σας υποδείξουν τον σωστό δρόμο.

Σκορπιός Ο Άρης ρίχνει στις πλάτες σας τεράστιες ευθύνες, που αφορούν και τα συμφέροντα άλλων, πέρα από τα δικά σας. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις όποιες κακοτοπιές (κυρίως πρακτικού τύπου). Δεν σας συμφέρει να εκραγείτε με την πρώτη αφορμή. Ηρεμία στις οικογενειακές και τις ερωτικές σας σχέσεις. Η μακροχρόνια υπομονή σας αποδίδει επιτέλους καρπούς.

Τοξότης Μη βιαστείτε να κρίνετε έναν άνθρωπο βάσει της πρώτης εντύπωσης που αποκομίσατε από αυτόν. Σήμερα θα περιέλθουν στην αντίληψή σας πολλές λεπτομέρειες που στην αρχή δεν είχατε καν φανταστεί. Αποφύγετε τις διαφωνίες στον επαγγελματικό σας χώρο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες ανεπιθύμητες υποχωρήσεις.

Αιγόκερως Όσα λέγονται εμμέσως ή σε πλαίσιο πλάκας είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που εκστομίζονται στα σοβαρά. Διαβάστε πίσω από τις γραμμές και ασχοληθείτε με τις προθέσεις των άλλων (και όχι τόσο με τα αποτελέσματα των πράξεών τους). Η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά σε ένα άτομο που τον τελευταίο καιρό είχε απομακρυνθεί άνευ λόγου.

Υδροχόος Αρπάξτε απ’ τα μαλλιά την επαγγελματική ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σας τώρα, ακόμη κι αν έχετε ισχυρές αμφιβολίες γι’ αυτήν. Κινηθήκατε σε υπερβολικά ασφαλή μονοπάτια για μεγάλο διάστημα- καιρός να ρισκάρετε λιγάκι. Άνοδος στα οικονομικά σας. Εφαρμόστε την τακτική που θεωρείτε εσείς σκόπιμη, και όχι αυτήν που προσπαθούν να σας επιβάλουν οι άλλοι.

Ιχθύς Ηρεμία και σταθερότητα στα ερωτικά σας. Η επικοινωνία σας με τον ερωτικό σας σύντροφο βελτιώνεται θεαματικά, γεγονός που σας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε, επιτέλους, επισταμένα, και με άλλους τομείς της ζωής σας. Προσοχή στους Κριούς και τους Ζυγούς σήμερα. Δεν είναι σαφές αν σας προσεγγίζουν για καλό ή για κακό.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα