Διαψεύδει το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» ο Μηταράκης

«Απολύτως τίποτα δεν προσέθεσε σήμερα το δήθεν «αποκαλυπτικό» ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης διαψεύδοντας με τον τρόπο αυτό τα όσα γράφει σήμερα η «Δημοκρατία» και προσθέτει

«Αντίθετα, παραθέτοντας δημόσια έγραφα, επιβεβαίωσαν, άθελα τους μάλλον, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, το χρόνο (2010) όσο και το ποσό αγοράς που δήλωσα στην δήλωση πόθεν έσχες του 2012. Αγορά η οποία έγινε σε χρόνο προγενέστερο της επιστροφής μου στην Ελλάδα

και με τον τρόπο που και δημόσια εξήγησα».

Επιπλέον, ο υπουργός τονίζει ότι «δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για συμβόλαιο και θα δώσω, με την άμεση προσφυγή μου και πάλι στη Δικαιοσύνη, την ευκαιρία να λάμψει η αλήθεια.

Έχω δεχθεί εδώ και δύο χρόνια πολλαπλές επιθέσεις από τη «Δημοκρατία». Επιθέσεις για θέματα εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, με την ίδια πάντα τακτική: εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα για να τραβήξουν την προσοχή στην τηλεόραση, στις ιστοσελίδες και στα περίπτερα και κείμενα ψευδή και ασυνάρτητα στις εσωτερικές σελίδες, που διαβάζονται από ελάχιστους.

Τέλος, ο κ. Μηταράκης καλεί την Επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής των Ελλήνων να παρέμβει άμεσα και δηλώνει ότι είναι στη διάθεσή της για να προσκομίσει οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο του ζητηθεί από αυτή».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: FOSPHOTOS

The post Διαψεύδει το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» ο Μηταράκης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα