Διαγωνιζόμενος κούρεψε με την «ψιλή» τη Δέσποινα Βανδή

Επίθεση από έναν διαγωνιζόμενο δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του « The Voice». Ο διαγωνιζόμενος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι κριτές είχαν γυρισμένη την πλάτη τους επιτέθηκε στην γνωστή τραγουδίστρια και κούρεψε με την «ψιλή» μέρος της κεφαλής της.

Αναλυτικά, το δυσάρεστο γεγονός συνέβη όταν ο 29χρονος διαγωνιζόμενος πήρε τη θέση του στη σκηνή, τα φώτα χαμήλωσαν και προχώρησε στην ερμηνεία της παλιάς επιτυχίας του Λάμπη Λιβιεράτου, «Μπαμ και κάτω», ξαφνικά έβγαλε από την τσέπη του μια κουρευτική μηχανή

και προτού προλάβει κάποιος να τον σταματήσει, έτρεξε προς το μέρος της Δέσποινας Βανδή, ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, εμφανώς ταρακουνημένος από το γεγονός.

Φαίνεται πως ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος είχε πάρει την απόφαση να επιτεθεί κατ’ αυτόν τον τρόπο στην δημοφιλή τραγουδίστρια από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή και πέρασε τα περισσότερα βράδια του καταστρώνοντας το σχέδιό του με κάθε λεπτομέρεια. Φρόντισε να προμηθευτεί μοντέλο κουρευτικής μηχανής με μπαταρία που διαθέτει μεγάλο χρόνο ζωής, προσέλαβε προσωπικό στυλίστα για να αυξήσει τις πιθανότητές του να γίνει δεκτός, ενώ έκανε και εντατικά μαθήματα φωνητικής προκειμένου να περάσει το πρώτο στάδιο και να σταθεί μπροστά στους κριτές.

Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο της επίθεσης, ο 29χρονος αρκέστηκε να αναφέρει πως «η ευκαιρία να βρεις τη Δέσποινα Βανδή με γυρισμένη την πλάτη είναι πολύ σπάνια και ο πειρασμός ήταν πολύ μεγάλος. Κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι γι’ αυτό και ο κλήρος έπεσε σε εμένα», ενώ αντιστεκόμενος στους αστυνομικούς που προχώρησαν στη σύλληψή του εξηγούσε «πως κάνετε έτσι, μαλλιά είναι, ξαναμεγαλώνουν».

Πηγή : Το Κουλούρι

The post Διαγωνιζόμενος κούρεψε με την «ψιλή» τη Δέσποινα Βανδή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα