Διαδικτυακή μάχη Ακρίτα – Φαήλου

Πραγματική μάχη ξέσπασε στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο δημοφιλές twitter, μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Φαήλου Κρανιδιώτη, με αφορμή άρθρο που δημοσίευσε η γνωστή δημοσιογράφος, με τίτλο “ Ο Φαήλος και το τρολ” στην ιστοσελίδα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”.

Στο άρθρο αναφέρεται στο tweet του Φαήλου Κρανιδιώτη, που προκάλεσε σάλο και εξηγεί τι ακριβώς είναι τρολιά και τι βία, λέγοντας ότι αν θεωρούμε

κάτι τρολιά “προσπερνάμε, αγνοούμε, αδιαφορούμε“.

Στη συνέχεια η Έλενα Ακρίτα του έστειλε την πρώτη ερώτηση, ξεκινώντας τον παρακάτω διάλογο: (παραθέτουμε τους διαλόγους όπως ακριβώς γράφτηκαν στο social media)

Ε. Ακρίτα: O κυβ.εκπρόσωπος χαρακτήρισε τη δήλωσή σας “αποκρουστική”. Εκφράζει την επίσημη άποψη και του πρωθ/κού γραφείου.Έχετε κάποιο σχόλιο;

Φ. Κρανιδιώτης: Προσωπική του άποψη και μόνο. Σε σας,ως από 30ετίας αναγνώστης σας, θα απαντήσω εκτενώς στα ΝΕΑ, όχι εδώ. Λυπήθηκα που “μασήσατε”.

Ε.Ακρίτα: Άρα ο κ.Κεδίκογλου θα ανασκευάσει τον χαρακτηρισμό “αποκρουστική” φαντάζομαι. Την απάντηση σας σε μένα την περιμένω με ενδιαφέρον.

Φ.Κρανιδιώτης: Ερώτηση του έκαναν.Κάντε του εσείς. Θα έχει! ¨Όταν διάβαζα Ταχυδρόμο δεν φανταζόμουν πως θα ανταλλάξουμε “πυρά”. Να τα ωραία.

Στη συνέχεια ο κ. Κρανιδιώτης επισυνάπτει ένα ποστ σε άλλη ιστοσελίδα, με φωτογραφίες απο τα ταξίδια του χρήστη του twitter “Ρασκόλνικοφ”, όπως είναι το διαδικτυακό όνομά του, ο οποίος του είχε γράψει: ” Βία είναι ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τέλειωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις. Αν πεθάνει θα στον φέρω”. Ακολούθησε νέα διαμάχη…

Φ. Κρανιδιώτης: Καταλαβαίνετε τώρα γιατί βιαστήκατε; (λινκ) Την καλησπέρα μου, από Δευτέρα τα υπόλοιπα. Με εκτίμηση

Ε. Ακρίτα: Δεν με απασχολεί αν ο χρήστης έχει αλωνίσει τις 5 ηπείρους.Με απασχολεί πως σχολιάζετε εσείς ένα τραγικό κοινωνικό φαινόμενο.

Φ. Κρανιδιώτης: Επιμένετε. Η συγγνώμη δεν είναι ντροπή. Σε αυτήν την απάτη απάντησα, όχι στο φαινόμενο. Κρίμα. Θα με διαβάσετε.

Ε. Ακρίτα: Κύριε Κρανιδιώτη,ακόμα & στη Γη του Πυρός να έχει πάει,αυτό δεν δικαιολογεί την δική σας απάντηση με τί-πο-τα. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Φ.Κρανιδιώτης: Μάλλον σας στεναχώρησαν τα αποκαλυπτήρια.Δεν βολεύει η αλήθεια το δακρύβρεχτο κόνσεπτ. Σας την έδωσα την ευκαιρία. Από Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα