Δεν προλαβαίνουν να τους συλλάβουν και εμφανίζονται νέα μέλη από τους «Πυρήνες της Φωτιάς»

Νέες αποκαλύψεις και νέα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» έρχονται συνέχεια στο φως μετά από κάθε «χτύπημα» τη ΕΛ.ΑΣ και σύλληψη των μελών της οργάνωσης.

Χαρακτηριστικές είναι οι δύο πρόσφατες συλλήψεις των δύο αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη,

οι οποίες αποδεικνύουν πως από το 2008 όπου άρχισαν οι πρώτες συλλήψεις των «Πυρήνων», άρχισε παράλληλα και η στρατολόγηση νέων μελών κυρίως για το επιχειρησιακό τμήμα της οργάνωσης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Espresso.

Στην «ανασυγκρότηση» των Πυρήνων μετά από κάθε σύλληψη, φαίνεται πως παλιά συλληφθέντα και ασύλληπτα μέλη της Συνωμοσίας παίζουν κεντρικό ρόλο καθοδηγητών ακόμη και εκπαιδευτών. Ενα ακόμη αποδεικτικό στοιχείο πως υπάρχει καθοδήγηση των Πυρήνων από τα συλληφθέντα μέλη της οργάνωσης, είναι το γεγονός πως το προσχέδιο της προκήρυξης το οποίο αναφερόταν στον «εκρηκτικό» φάκελο που στάλθηκε στον πρώην διοικητή της Αντιτρομοκρατικής, έφτασε στα χέρια ενός από τους συλληφθέντες των «Πυρήνων». Παράλληλα ο ένας από τους δύο φερόμενους τρομοκράτες της Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε αρκετές επισκέψεις στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να πάρει οδηγίες για την κατασκευή του τρομοδέματος και το προσχέδιο της προκήρυξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα