Υπουργέ ιδού τρωκτικά στην υγεία…

του Γιάννη Ντάσκα

Τα «πιράνχας» έχουν απλωθεί στο χώρο της υγείας και τσακίζουν τα πάντα.

Η δήλωση ανήκει στον Αλέκο Παπαδόπουλο και την είχε κάνει στη δεκαετία του 1990 διευκρινίζοντας ότι στο χώρο υπάρχει χρήμα που θα μπορούσε να βοηθήσει τη χώρα να έχει άριστη οικονομία.

Ήρθε το 2004 και η δήλωση ότι «με τα χρήματα που τρώνε τα τρωκτικά στο χώρο της υγείας θα μπορούσε η Ελλάδα να χρηματοδοτήσει όλους τους άλλους τομείς στην οικονομία»

ανήκε στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.Διευκρίνισε μάλιστα οτι μόνο το ένα τρίτο των χρημάτων που τρώνε τα τρωκτικά στην υγεία φτάνει για να ανακάμψει η ελληνική οικονομία.

«Τα τρωκτικά κάνουν πάρτι στο χώρο της υγείας και αυτό δεν μπορεί να γίνεται χωρίς τη συμμετοχή στελεχών του χώρου της Υγείας».Η δήλωση έγινε χθες από τον Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, Διευκρίνισε ότι το πάρτι αυτό τέλειωσε από τη στιγμή που πήγε στο Υπουργείο.

Λέτε;Πάμε στην πράξη.Το «Ωνάσσειο» απειλεί να βάλει λουκέτο και χρειάζεται επειγόντως κρατική επιχορήγηση εκατομμυρίων ευρώ αν και είχε προγραμματιστεί από την πρώτη ημέρα να έχει κέρδη.

Το «Ωνάσσειο» ήταν και είναι με το πάρτι στις αμοιβές ορισμένων.

Ο κ. Γωεργιάδης θα δώσει τα χρήματα να μην δυσαρεστηθεί ο κ. Κρεμαστινός που είναι ουσιαστικά «ο άνθρωπος πίσω από κάθε κουρτίνα του Ωνασσείου»

Δεν είναι προκλητικό να ρωτάμε καιρό τώρα τον κ. Κρεμαστινό να μας πει αν βρήκε καμία σχέση της λίστας Λαγκάρντ και του «Ωνασσείου»;

Ο Υπουργός Υγείας που ήταν μέλος στην Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ μπορεί να πάρει ΣΗΜΕΡΑ την καίρια παραίτηση από το «Ωνάσσειο» και παράλληλα να μας πει αν θα διατάξει έρευνα για τρωκτικά στο «Ωνάσσειο» και μάλιστα σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ;

Εδώ είμαστε να τον βοηθήσουμε με πολλά στοιχεία…

Keywords
Τυχαία Θέματα