Δείτε την αλλαγή του ναυαγού που έμεινε 14 μήνες στον ωκεανό

Σε παγκόσμιο επίπεδο κέντρισε το ενδιαφέρον με την παράξενη ιστορία του ο ναυαγός που έμεινε 14 μήνες στον ωκεανό προκαλώντας έκπληξη με την αλλαγή στην εμφάνιση του, αφού από την Πέμπτη που εντοπίστηκε ο Χοσέ Σαλβαδόρ Αλμπαρένγκο ξυρίστηκε, κουρεύτηκε και… αποκαλύπτεται.

Συγκινητικά είναι πάντως τα λόγια της μητέρας του ναυαγού, η οποία με τη φωτογραφία του γιου της στο χέρι δηλώνει «Οι προσευχές μου έγιναν πραγματικότητα, έγινε θαύμα»

Ο Αλμπαρένγκο

θα παραμείνει έως την Παρασκευή σε ξενοδοχείο στα νησιά Μάρσαλ μέχρι να επιστρέψει και πάλι στην πατρίδα του, καθώς όπως αναφέρει ο Αμερικανός πρεσβευτής Τόμας Αρμπράστερ, ο ναυαγός κατάγεται από το Σαλβαδόρ, όμως τα τελευταία 15 χρόνια κατοικούσε στο Μεξικό.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του απέπλευσε από το Μεξικό στις 24 Δεκεμβρίου του 2012 για να ψαρέψει καρχαρίες, ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες περιπλανήθηκε για τόσο μεγάλο διάστημα στον ωκεανό, ενώ τα αίτια του θανάτου του συνεπιβάτη του παραμένουν άγνωστα.

Ο Αλμπαρένγκο υποστηρίζει πάντως ότι επέζησε τρώγοντας χελώνες, πουλιά και ψάρια και πίνοντας αίμα χελώνας, όταν δεν έβρεχε.

The post Δείτε την αλλαγή του ναυαγού που έμεινε 14 μήνες στον ωκεανό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα