Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Κριός Μην αντιμετωπίσετε ελαφρά τη καρδία ό, τι αναλαμβάνετε ή σας ανατίθεται σήμερα και αύριο. Είναι σημαντικό να αφοσιωθείτε εκατό τοις εκατό στις υποθέσεις που έχουν εσάς ως πρωταγωνιστή, γιατί εκτός των άλλων, είναι πολλοί που σας την έχουν στημένη, περιμένοντας ένα λάθος σας. Ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά σας, που προμηνύουν μονιμότητα και δέσμευση.

Ταύρος Τα κουτσομπολιά και οι ανυπόστατες φήμες απειλούν να κλονίσουν την πίστη σας απέναντι σε ένα άτομο, αλλά δεν πρέπει να τους επιτρέψετε να σας

κάνουν ό, τι θέλουν. Βασίστε τις επιλογές σας σε δεδομένα και γεγονότα. Η Αφροδίτη σας απομακρύνει από ένα ακατάλληλο πρόσωπο, και βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτή η εξέλιξη είναι και η προτιμότερη. Δίδυμος Ίσως απέχετε από την ενεργό δράση για υπερβολικά μεγάλο διάστημα,

Δίδυμοι. Καλά είναι τα υψηλά standards στα ερωτικά, αλλά για να μη σκουριάσετε πριν την ώρα σας, κάντε μια υποχώρηση και δώστε περισσότερες ευκαιρίες στον κόσμο που σας πολιορκεί. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με μια πρόσφατη επαγγελματική επιλογή.

Καρκίνος Η καλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία, Καρκίνοι. Μπορεί να μη σας αποφέρει άμεση ηθική ικανοποίηση, αλλά εν καιρώ θα καταλάβετε ότι είναι το ισχυρότερο όπλο σας απέναντι σε όσους σας πλήγωσαν. Η ενασχόλησή σας με οτιδήποτε σχετίζεται με τη φύση είναι η καλύτερη επιλογή προκειμένου να αξιοποιήσετε το χρόνο σας.

Λέων Η παρορμητικότητα που φέρνει ο Άρης στη ζωή σας αυτές τις μέρες, είναι έντονη, αλλά η συγκυρία δεν ενδείκνυται για ακρότητες και κινήσεις εντυπωσιασμού. Σοβαρευτείτε, Λέοντες, το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου δεν θα σας περιμένει για πολύ ακόμα. Εκμεταλλευτείτε την αλλαγή της διάθεσης ενός κοντινού σας Σκορπιού όσο είναι ακόμα νωρίς.

Παρθένος Το δυνατό σας στοιχείο τώρα είναι η επικοινωνία, Παρθένοι. Όσο εκνευρισμό κι αν σας προκαλούν οι κινήσεις μιας πλειάδας προσώπων (σε ερωτικό και επαγγελματικό τομέα),προτιμήστε να επιλύσετε τις διαφορές σας συζητώντας. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Μια παράτολμη ιδέα σας έχει τα φόντα να σας εκτοξεύσει σε νέα επίπεδα επιτυχίας.

Ζυγός Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη εκείνου που μόλις απορρίψατε. Συνήθως δεν έχει να χάσει τίποτα και είναι ικανός για τα πάντα. Φερθείτε με προσοχή σε κάθε έκφανση της ερωτικής σας ζωής, Ζυγοί. Μην προσπαθείτε να δελεάσετε κάποιον με έμμεσο τρόπο και υπονοούμενα. Η ευθύτητα είναι ο καλύτερος τρόπος να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας στο έπακρο.

Σκορπιός Ο Πλούτωνας μεταβάλλει τις ισορροπίες σε μια επαγγελματική σχέση, κι από κει που θεωρούσατε τον εαυτό σας ασθενές μέρος, αποκτάτε πρωτόγνωρη ισχύ και επιδραστικότητα. Διαχειριστείτε το προνόμιό σας με ωριμότητα. Εντάσεις στα προσωπικά σας και ειδικότερα στην ερωτική σας σχέση. Είστε σίγουροι ότι το μοντέλο που επιλέξατε σας ικανοποιεί ;

Τοξότης Αρκετό καιρό περιμένατε να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη από μόνα τους, Τοξότες. Ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να επιφέρετε τις αλλαγές που επιθυμείτε, με δική σας πρωτοβουλία. Το ρίσκο, βέβαια, είναι πάντα μια ανησυχητική παράμετρος, που όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση ελαχιστοποιείται, χάρη στον Ερμή.

Αιγόκερως Τα έντονα συναισθήματά σας απέναντι σε ένα αγαπημένο πρόσωπο, σας εμπόδιζαν για καιρό να δείτε αυτό και τις πράξεις του, όπως πραγματικά είναι. Ήρθε η στιγμή να σταματήσετε να χαϊδεύετε αυτιά, και να αποδώσετε ευθύνες απροκατάληπτα. Ο ενθουσιασμός σας για ένα καινούργιο πρότζεκτ είναι ενδεικτικός του αέρα ανανέωσης που φυσάει στη ζωή σας.

Υδροχόος Υδροχόοι, αν ήταν γραφτό να γίνει, δεν θα ήταν τόσο περίπλοκο. Οι σχέσεις ζωής συνήθως θεμελιώνονται χωρίς να μας ρωτήσουν. Θέλει κουράγιο να αναγνωρίσετε την ήττα σας, αλλά αυτές τις μέρες θα το βρείτε και μια θυελλώδης σχέση θα λάβει τέλος. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στον ορίζοντα. Μην πείτε όχι σε τίποτα, αν δεν το εξετάσετε πρώτα προσεκτικά.

Ιχθύς Μην τα βάζετε με τον αγγελιαφόρο, Ιχθείς, εκτός αν έχετε βάσιμες υποψίες ότι σας μεταφέρει το μήνυμα λάθος. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας, ειδικά όταν απευθύνεστε σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Ηρεμία στα ερωτικά σας, παρά τις προσπάθειες ενός φίλου να σας ξεσηκώσει, ώστε να πατήσετε αρκετές από τις υποσχέσεις που πρόσφατα δώσατε.

Keywords
Τυχαία Θέματα