Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 4 Νοεμβρίου:

ΚΡΙΟΣ
Οι ευκαιρίες που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με την Σελήνη να κινείται στον Λέοντα και να σε ευνοεί, θα είναι πάρα πολλές.
Πρέπει να κινηθείς γρήγορα και έξυπνα, για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία γρηγορότερα.
Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και ο δυναμισμός σου στα ύψη.
Φρόντισε να καταστρώσεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να θέσεις σε εφαρμογή τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα

αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, προσπάθησε να συζητάς περισσότερο με το σύντροφό σου και να ανοίγεσαι πιο πολύ, για να μπορέσεις να αποφύγεις ενδεχόμενες εντάσεις και λογομαχίες.
Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος, άφησε τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος στην άκρη, γιατί το μέλλον σου διαγράφεται πολύ θετικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να κάνεις αλλαγές και προπάντων, να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, που θα πάνε ένα βήμα πιο μπροστά την καριέρα σου.
Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις, για να σε ικανοποιήσουν.
Μπορείς ωστόσο να κάνεις τώρα κάποιες συζητήσεις για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι καλές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα στη ζωή σου, θα σου δώσουν αρκετή ενέργεια και δυναμικότητα, για να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις, αγαπητέ Ταύρε.
Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, γιατί θα αποβούν συμφέρουσες.
Με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό και να σε ευνοεί, οι ιδέες σου γίνονται εύκολα αποδεκτές από τον επαγγελματικό σου περίγυρο και αυτό σου δίνει ικανοποίηση, αλλά και δύναμη να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά αυτό το βράδυ, αν είσαι Ταύρος.
Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι του ζωδίου, να περιμένετε καλά μαντάτα από ένα άτομο του παρελθόντος.
Η επιστροφή του θα σας δικαιώσει ψυχικά και ηθικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία, φίλε Ταύρε.
Μπορείς να μιλήσεις με συνεργάτες σου, για να μπορέσεις να βάλεις σε δράση τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν, ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο σε μερικά θέματα, αγαπητέ Δίδυμε, γιατί έχεις πολύ άγχος και ένταση, για ζητήματα που είναι σε στασιμότητα και δεν λένε να τελειώσουν.
Αν δεν εκνευριστείς, θα δεις ότι θα βάλεις πολύ καλό πρόγραμμα, που θα σου λύσει τα χέρια.
Με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Λέοντα, φέρε στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, που αφορούν σ’ εσένα και την οικογένειά σου.
Η μέρα είναι ιδανική για να τα ξεκαθαρίσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να τα πας πάρα πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μειώσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχεις εξαιτίας κάποιων τρίτων, που θα προσπαθήσουν

Keywords
Τυχαία Θέματα