Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη

Διαβάστε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου: 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύες ευνοεί δραστηριότητες που σχετίζονται με πράξεις καλοσύνης και ενίσχυσης των αδύναμων. Συγχρόνως, ίσως γίνουν κάποιες παρερμηνείες ή ανησυχήσετε περισσότερο από όσο χρειάζεται από ένα μήνυμα που θα λάβετε. Πολλοί θα μετακινηθείτε ή θα κάνετε επαφές για να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Ένα θέμα σας ίσως τακτοποιηθεί με τη βοήθεια ενός φίλου ή κοντινού συγγενή. Οι γεννημένοι του 1982 κάνετε βαθιές τομές σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα σε μια παρέα ή από ένα φίλο μπορεί να βρείτε την κατανόηση σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Παράλληλα, ίσως κάνετε όνειρα και θέσετε στόχους για να ανακτήσετε την ηρεμία σας. Ίσως η συμπεριφορά κάποιου γονέα ή στενού οικογενειακού προσώπου δεν εναρμονίζεται με τις επιθυμίες σας. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι γεννημένοι του 1979 θα αποσχιστείτε από μια ένωση ή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως τα αφεντικά σας κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου και εσείς βρείτε την ευκαιρία για να χαλαρώσετε και να εργαστείτε με πιο ανέμελους ρυθμούς. Συγχρόνως, ίσως αισθανθείτε ότι κάποιο άτομο που λύνει και δίνει ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα. Δεν είναι καιρός για να ανοίξετε περαιτέρω μέτωπα για αυτό φροντίστε να διαχειριστείτε τις όποιες κρίσεις με νηφαλιότητα. Οι γεννημένοι του 1981 θα μπερδευτείτε από τη συμπεριφορά ενός συναδέλφου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα αδράξετε τις ευκαιρίες για να ξεφύγετε από τα προβλήματα και τις έγνοιες μέσω chat, συζητήσεων και διαδρομών. Πολύ πιθανόν να αισθανθείτε ότι κάποια χρήματα πήγαν στράφι, αφού οι υπηρεσίες που κάποιοι σας παρείχαν ήταν είτε λειψές είτε περιττές. Στον αισθηματικό τομέα, το παρελθόν σάς διεκδικεί και εσείς, αν και νιώθετε υπέροχα για αυτό, δεν αποκαλύπτετε τις προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του 1974 θα κάνετε υπερωρίες.

ΛΕΩΝ

Σε οικονομικές υποθέσεις υπάρχει μυστήριο και παρασκήνιο και πολύ πιθανόν η κρίση σας να είναι λανθασμένη. Μέλη της οικογένειάς σας θα σας σταθούν σε ένα προσωπικό αγώνα που δίνετε όμως όχι με τον τρόπο που ίσως θα επιθυμούσατε. Πολλοί θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες μέσα από τις όποιες χαίρεστε τη ζωή ενώ για χάρη του έρωτα ίσως δώσετε κάποια μάχη. Οι γεννημένοι του 1979 θα έχετε την ευκαιρία να ενταχθείτε σε μια ομάδα με κοινά χόμπι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον 7ο η αχίλλειος πτέρνα σας είναι η σχέση σας η οποία από την μια αποτελεί τον επίγειο παράδεισό σας και από την άλλη τον τομέα στον οποίο κάνετε τις περισσότερες θυσίες. Πολύ πιθανόν, η απουσία ενός δικού σας προσώπου, από κάτι σημαντικό για σας, να σας απασχολήσει. Με τον Ερμή ανάδρομο ίσως ξαναδιαβάσετε κάποιο βιβλίο ή ξαναβρεθείτε με φίλους. Οι γεννημένοι του 1959 θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το όχημά σας.
*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Σε επαγγελματικά θέματα σας δί

Keywords
Τυχαία Θέματα