Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Τρίτη

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη και ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στη ζωή σας…

Κριός Περνάτε μια μεταβατική περίοδο στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό, καλύτερα να αποφύγετε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που δεν θα μπορέσετε να ανακαλέσετε αργότερα. Κάντε υπομονή και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Αλλαγές σας περιμένουν και στα ερωτικά. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προετοιμάσετε το έδαφος, ώστε να γίνει δεκτή μια χρόνια επιθυμία σας.

Ταύρος Μην υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις και τις αντοχές σας, Ταύροι, γιατί θα βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων,

στην πορεία. Καλό θα ήταν να σταματήσετε να χαρίζεστε σε όλους και να φυλάξετε τον εαυτό σας για τα άτομα που αξίζουν πραγματικά. Ο Κρόνος δίνει ώθηση στις επαγγελματικές και τις οικονομικές σας επιδιώξεις. Μην εγκαταλείψετε τώρα τις προσπάθειές σας.

Δίδυμος Η επιρροή ενός ατόμου του ευρύτερου κύκλου σας επισκιάζει τις προσπάθειές σας να αποβάλετε τις κακές σας συνήθειες και να αγκαλιάσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Δείξτε επιτέλους το σκληρό σας πρόσωπο στα άτομα που πρέπει. Ηρεμία στις φιλικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Καιρός να αρχίσετε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο.

Καρκίνος Αρκετές συμβουλές ακούσατε- καιρός να βασιστείτε στο δικό σας ένστικτο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα ρισκάρετε πολλά. Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι αυτό που θέλετε, Καρκίνοι, επομένως δεν έχει νόημα να αναζητείτε καθοδηγητές. Ευχάριστες οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Όσοι προσπάθησαν να σας υποσκάψουν, επιτέλους μπαίνουν στη θέση τους.

Λέων Προσοχή, Λέοντες, ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς και παρορμήσεις, είναι τώρα μεγαλύτερος από ποτέ. Συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και μην υποκύψετε σε δόλιες συμπεριφορές. Η χημεία σας με τους Τοξότες βρίσκεται σε πολύ δημιουργική φάση και εκτινάσσει τη διάθεσή σας σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Αξιοποιήστε την με σύνεση.

Παρθένος Οι χειρότερες υποψίες σας για ένα ορισμένο πρόσωπο, επιβεβαιώνονται πανηγυρικά. Ευτυχώς, ο Δίας σας δίνει τα ψυχολογικά εφόδια που χρειάζεστε, για να αποκοπείτε ολοκληρωτικά από την σφαίρα επιρροής του. Μην αργοπορείτε. Μην μπερδεύετε τον έρωτα με την απλή συμπάθεια. Πορευτείτε με αργά και σταθερά βήματα, και στο τέλος θα δικαιωθείτε.

Ζυγός Η έμπνευση σας χτυπάει την πόρτα, κι εσείς δεν μπορείτε παρά να της ανοίξετε. Μην αναβάλετε για αύριο αυτό που όλα δείχνουν πως πρέπει να γίνει τώρα. Έχετε ό, τι χρειάζεστε- τι ακριβώς περιμένετε ; Διατηρήστε τους τόνους σε χαμηλά επίπεδα, σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Οι εντάσεις και οι διαφωνίες καλό θα ήταν να μην μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, σήμερα.

Σκορπιός Η Αφροδίτη αναζωπυρώνει ένα ερωτικό ειδύλλιο που θεωρούσατε τελειωμένο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάστε για ακόμη μια φορά την τύχη σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η επιλογή είναι δική σας. Εντάσεις σας περιμένουν στο σκέλος των επαγγελματικών, κατά τις οποίες, καλό θα ήταν να υπερασπιστείτε το συμφέρον σας με επιχειρήματα και όχι με μικρότητες.

Τοξότης Επιμείνετε σε μια επαγγελματική προσπάθεια που ξεκινήσατε εδώ και λίγο καιρό, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ότι ο αγώνας σας είναι μάταιος. Στην πραγματικότητα, βρίσκεστε πολύ κοντά στην επιτυχία, όπως ακριβώς την έχετε στο μυαλό σας. Προσοχή στην ερωτική προσέγγιση από άτομα μικρότερης ηλικίας. Το χάσμα μεταξύ σας είναι μεγαλύτερο απ’ ό, τι υποψιάζεστε.

Αιγόκερως Άνοδος στα ερωτικά σας, μετά από μια περίοδο διαρκούς απογοήτευσης. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μην παραδοθείτε άνευ όρων στην απαισιοδοξία που προσπαθούν κάποιοι να σας εμφυσήσουν. Σταθερότητα στη δουλειά και στα οικονομικά σας. Μην κυνηγήσετε μια μεγάλη αλλαγή, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι πως την έχετε ανάγκη.

Υδροχόος Η κατάσταση των ερωτικών σας είναι ιδιαίτερα ρευστή σήμερα, γεγονός που, από τη μία, σημαίνει ότι τα πράγματα είναι αβέβαια, αλλά από την άλλη, σας δίνει την ευκαιρία να διαδραματίσετε καθοριστικό ρόλο στον σχηματισμό μιας νέας πραγματικότητας. Προσοχή στις καινούργιες γνωριμίες και συνεργασίες. Δώστε λίγο χρόνο στους άλλους να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας.

Ιχθύς Δεν είναι ανάγκη να κάνετε συνέχεια εσείς την πρώτη κίνηση για να προσεγγίσετε αυτόν που σας ενδιαφέρει. Δείξτε το ενδιαφέρον σας με σαφή τρόπο και πετάξτε την μπάλα στη δική του μεριά. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ξεκινήσετε μια καινούργια ασχολία, χωρίς ενδοιασμούς και αναστολές. Πιστέψτε περισσότερο στις δυνάμεις σας.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Δείτε τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Τρίτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα