Θέλουν να κάνουν τη μεγαλύτερη φασαρία που καταγράφηκε ποτέ

07:00 19/11/2013 - Πηγή: TNSite
Ήρθε η ώρα να δούμε το μέγιστο ανθρωπίνως δυνατόν της φασαρίας.

Αν και οι στιγμές φασαρίες είναι πολύ πιο συχνές στη ζωή μας από τις στιγμές ησυχίας, οι στιγμές απόλυτης ησυχίας είναι θεωρητικά πιο εύκολες να επιτευχθούν.

Η μεγαλύτερη φασαρία όμως;

Την Παρασκευή το βράδυ, οι φίλαθλοι των Σακραμέντο Κινγκς θα προσπαθήσουν να... ξυπνήσουν τη Sleep Train Arena και να σπάσουν το ρεκόρ Γκίνες φασαρίας σε ντεσιμπέλ, το οποίο τυγχάνει να κατέχουν οι ίδιοι!

Κατά την διάρκεια

του αγώνα εναντίον των Ντιτρόιτ Πίστονς θα κάνουν όσο μεγαλύτερη φασαρία μπορούν, ώστε να σπάσουν το δικό τους παλαιότερο ρεκόρ ύψους 130 ντεσιμπέλ και να καταγραφούν εκ νέου στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Το παιχνίδι της Παρασκευής θα μεταδοθεί σε πανεθνικό δίκτυο στις ΗΠΑ και οι ειδικοί των Ρεκόρ έχουν ήδη προσκληθεί από τους υπεύθυνους του Σακραμέντο.

Το προηγούμενο ρεκόρ κρατάει από τις 8 Νοεμβρίου του 2006, όταν η έδρα των Κινγκς είχε την φήμη της πιο "άγριας" του NBA, την οποία θέλουν να αναγάγουν σε... μύθο!

Για τη δημιουργία όσο το δυνατόν μεγαλύτερης φασαρίας, οι φίλαθλοι των Σακραμέντο Κινγκς θα είναι εξοπλισμένοι με γυαλιστερά χαρτιά που θα κουνούν, με κονκάρδες-κλακέτες, με φυσαρμόνικες και ντουντούκες!

Καλή ακρόαση!

Copyright © 2012 - 2013 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση.Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

News

Keywords
Τυχαία Θέματα