Δείτε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Η μέρα προσφέρεται για επανόρθωση σχέσεων και συναισθημάτων, ακόμη κι αν η προσπάθειά σας δεν αναμένεται να έχει απόλυτη επιτυχία. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να πάρετε την πρωτοβουλία που αποφεύγατε εδώ και καιρό. Ρίξτε μια ματιά σε λογαριασμούς και γραφειοκρατικές σας υποθέσεις που λήγουν αυτή την εβδομάδα. Ίσως χρειάζονται περισσότερη προσοχή απ’ όση νομίζετε.

Ταύρος Ένας συγγενής μεγάλης ηλικίας είναι σε θέση να σας δώσει μια χρήσιμη συμβουλή σήμερα. Αφήστε στην άκρη τους εγωισμούς και τις δεύτερες σκέψεις, και δώστε του τη δυνατότητα να επιδράσει στη συνείδησή σας διαφωτιστικά. Αρκετή

υπομονή κάνατε με ένα άτομο του ερωτικού σας περιβάλλοντος. Ας επιλέξει ελεύθερα, αλλά άμεσα τι είναι αυτό που θέλει.

Δίδυμος Οι συγκρούσεις σήμερα στο περιβάλλον σας είναι πολλές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρωταγωνιστείτε σε όλες. Ο ρόλος σας είναι πυροσβεστικός ως επί το πλείστον, αλλά οι αντοχές σας μειωμένες. Ζυγίστε συμφέροντα και ισορροπίες με ιδιαίτερη προσοχή. Μην παίρνετε τοις μετρητοίς τα λόγια εκείνων που πληγώθηκαν από έρωτα- ο θυμός τους θολώνει την κρίση τους.

Καρκίνος Ο Κρόνος σας δίνει την ευκαιρία να ερευνήσετε μια προβληματική σχέση από πολλά πρίσματα, ξεπερνώντας έτσι υποκειμενικά συμφέροντα και ενδεχόμενες εμπάθειες του ενός ή του άλλου. Δεν μπορείτε όμως να είστε οι μόνοι ενήλικες σ’ αυτή την ιστορία. Απαιτήστε ό, τι δικαιούσθε. Αλλαγές στα επαγγελματικά σας, που απ’ ό, τι φαίνεται, είναι προς το καλύτερο.

Λέων Σήμερα περιστοιχίζεστε από πρόσωπα με καλή διάθεση (παρά τις όποιες αντιξοότητές τους), γεγονός που σας ανεβάζει την ψυχολογία και σας λέει πολλά για τον παλιό κοινωνικό σας κύκλο, ο οποίος είχε την τάση να σας βυθίζει σε κατάθλιψη. Τελικά, κάποιες επιλογές αξίζουν τον κόπο. Ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με ζητήματα τέχνης, είτε ως δημιουργοί, είτε ως παρατηρητές.

Παρθένος Σήμερα, οι υπεκφυγές και οι δικαιολογίες των προηγούμενων ημερών φτάνουν στο τέλος τους, καθώς ο Δίας σας σπρώχνει άμεσα σε μια διαπροσωπική μάχη, που έπρεπε να είχατε δώσει εδώ και καιρό. Οι εύκολοι συναισθηματισμοί δεν πρέπει να σας λυγίσουν, Παρθένοι. Ομαλότητα στα επαγγελματικά σας, που έρχεται ως αποτέλεσμα του πνεύματος συνεργασίας που σας διέπει.

Ζυγός Είναι η κατάλληλη στιγμή για το άστρο σας να λάμψει σε κάθε τομέα της κοινωνικής σας παρουσίας, αλλά κυρίως στον επαγγελματικό. Οι ιδέες που είχατε αφήσει στο συρτάρι, πρέπει τώρα να αξιοποιηθούν, ακόμη κι αν αυτό πρόκειται να δυσαρεστήσει κάποιους. Η εξέλιξη μιας ερωτικής ιστορίας δεν είναι όπως ακριβώς την είχατε φανταστεί, αλλά η κατάσταση επιδέχεται βελτίωσης.

Σκορπιός Ένα απρόοπτο περιστατικό θα σας στοιχίσει ψυχολογικά και θα σας πάει αρκετά βήματα πίσω στην πορεία που είχατε χαράξει για να ξεπεράσετε έναν παλιό έρωτα. Προσπαθήστε να μη δώσετε άλλη βαρύτητα στο παρελθόν, αλλά να εστιάσετε σ’ αυτά που προσδοκάτε, όσο απίθανα κι αν μοιάζουν. Άνοδος στα οικονομικά- η αυτοσυγκράτηση που δείξατε, παράγει τελικά θετικό αποτέλεσμα.

Τοξότης Ένα οικογενειακό πρόβλημα απαιτεί την αμέριστη προσοχή σας και καλά θα κάνετε να του τη δώσετε, για να επιλυθεί μια και καλή. Μην αναλωθείτε σε διαπροσωπικές κόντρες, εστιάστε σε ό, τι είναι προτιμότερο για το καλό όλων. Δυσκολεύεστε να πείτε το μεγάλο «όχι» σε εκείνον που σας πολιορκεί αδιάκοπα, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να του ανακόψετε τη φόρα, πριν παρατραβήξει.

Αιγόκερως Ο Ποσειδώνας φέρνει αλλεπάλληλες ανατροπές στα ερωτικά σας σχέδια, και ίσως αυτή η εξέλιξη να αποτελεί ένδειξη πως κάτι δεν είχατε προγραμματίσει σωστά. Ξαναπιάστε το θέμα από την αρχή και επιχειρήστε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Το πλήρωμα του χρόνου φέρνει την αποκατάσταση μιας ταραχώδους φιλικής σχέσης, που δοκιμάστηκε σκληρότατα.

Υδροχόος Η ευαισθησία σας αποτελεί το λόγο που η τελευταία ερωτική σας απογοήτευση σας πήγε τόσο πίσω, αλλά ο ρεαλισμός και η γενναιότητά σας θα δώσουν την αφορμή για να βαδίσετε τα επόμενά σας βήματα με ταχύτατους ρυθμούς. Κάποιοι σταθμοί είναι για να περνιούνται στα γρήγορα. Ο κόσμος γέμισε με ψώνια, Υδροχόοι. Κάντε ότι δεν τα βλέπετε- ειδικά σήμερα δεν έχετε άλλη επιλογή.

Ιχθύς Μην αφήσετε την επιμονή των άλλων να καθορίσει τη σκέψη και τη στρατηγική σας σήμερα. Το ένστικτό σας μπορεί να σας καθοδηγήσει με απόλυτη ακρίβεια, και σ’ αυτό είναι που πρέπει να βασιστείτε τώρα. Ευχάριστες οι εξελίξεις των ερωτικών σας, μην πιέσετε, όμως, μια κατάσταση που βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα