«Χρυσές» επιδόσεις και στο σεξ ο Γιουσέιν Μπολτ

Του Αλέξη Λυγδιανού

Μπορεί να είναι μόνο 27 ετών, όμως, ο βασιλιάς της ταχύτητας, που γεννήθηκε στο Τρελόνι της Τζαμάικα, ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει τα απομνημονεύματά του. Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν κρύβεται στην αυτοβιογραφία του, κάνει πολλές αποκαλύψεις, όπως ότι έχει δοκιμάσει μαριχουάνα σε νεαρή ηλικία, ενώ ένα αρκετά μεγάλο μέρος του βιβλίου το αφιερώνει στις γυναίκες και στις επιδόσεις του σε αυτόν τον τομέα.

O τίτλος του βιβλίου δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από αυτό που τον χαρακτηρίζει στις επιδόσεις του εντός των αγωνιστικών χώρων. «Σαν κεραυνός» (Come il fulmine) είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Μπολτ που ήδη κυκλοφορεί. Τα χρονόμετρα σπάνε στο πέρασμα του Τζαμαϊκανού σπρίντερ και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το παγκόσμιο πρωτάθλημα από το 2008 και μετά δεν έχει αντίπαλο.
Για την εμπειρία που είχε σε μικρή ηλικία όταν και δοκίμασε μαριχουάνα, γράφει ότι το μετάνιωσε από την πρώτη στιγμή και έκτοτε δεν το έχει επαναλάβει: «Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται ακατάλληλο για έναν ολυμπιονίκη. Το έχω κάνει μόνο μία φορά και το έχω μετανιώσει. Οταν έπαιζα μπάλα με φίλους, στο πάρκο υπήρχε πάντα μία ομάδα παιδιών που κάπνιζε. Μία ημέρα υπέκυψα στον πειρασμό, αλλά μόλις δοκίμασα σκέφτηκα πως ήταν αηδιαστικό. Αισθάνθηκα λίγο κουρασμένος, το αποτέλεσμα ήταν δυνατό και υπέφερα από ιλίγγους».

Το… χαρέμι του

Για τη σχέση του με το ωραίο φύλο το «αστροπελέκι» στο βιβλίο του δίνει πολλές και γαργαλιστικές λεπτομέρειες: «Οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια μου, κυρίως από τη στιγμή που έγινα επαγγελματίας αθλητής. Δεν ήταν κάτι το νέο για μένα, αλλά μετά το Πεκίνο η κατάσταση άλλαξε. Μπορούσα να έχω οποιαδήποτε γυναίκα ήθελα. Πήγαινα σε ένα νυχτερινό κέντρο και σκεφτόμουν: “Χμ, ποια να διαλέξω; Εσένα; Οχι, εσένα… Ελα’’. Για έναν άνδρα ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επιπλέον, ήμουν 22 ετών και ήμουν γεμάτος από ζωή. Αισθανόμουν σαν μικρό παιδί σε ένα κατάστημα με καραμέλες».
Ο Γιουσέιν Μπολτ μιλά και για τα κουτσομπολιά που είχαν δει το φως της δημοσιότητας για το τρίο με τη Χάιντι Κλουμ και τη Σάντρα Μπούλοκ και με αφοπλιστική ειλικρίνεια λέει ότι «μακάρι να τις είχα στο κρεβάτι μου και τις δύο. Και ποιος άντρας δεν θα ήθελε;». Στα αποσπάσματα που δημοσίευσε πρώτη η γερμανική «Bild» ο Μπολτ ομολογεί την πέραση που είχε, αλλά ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο μετά τις επιδόσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2008.
«Ιδίως μετά το Πεκίνο, μπορούσα να έχω όποια γυναίκα ήθελα. Ηταν απίστευτο το πώς με αναγνώριζαν στον δρόμο και γενικά παντού. Οι κοπέλες έδιναν μάχη για το ποια θα έρθει μαζί μου κι εγώ απλώς μπορούσα να διαλέξω, αν θα έχω αυτή ή εκείνη. Σε μια διαφημιστική περιοδεία στο Xόλιγουντ, με ρώτησαν η Χάιντι Κλουμ και η Σάντρα Μπούλοκ αν θα μπορούσαν να έρθουν μαζί μου σε ένα πάρτι. Να τις έχεις μαζί και τις δύο, ποιος θα έλεγε όχι; Περάσαμε μια εκρηκτική βραδιά, χορεύοντας ασταμάτητα και πίνοντας σαμπάνια. Ηταν υπέροχες, αλλά ειλικρινά δεν κάναμε κάτι άλλο, παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει» γράφει ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο.

Να βάλει φρένο

Ο προπονητής του, Γκλεν Μάιλς, προσπάθησε να βάλει φρένο στις σεξουαλικές ορέξεις του πρωταθλητή του, αλλά αυτό, όπως παραδέχεται ο ίδιος ο Μπολτ, δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό. «Οταν είσαι σε φόρμα, η έκρηξη τεστοστερόνης μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Γι’ αυτό θα απέχεις από το σεξ» του είχε πει ο προπονητής του. Εκείνος, όμως, δεν τον άκουσε και έκανε τα δικά του, αφού όπως ο ίδιος έχει ισχυριστεί για να δικαιολογηθεί ήταν θέμα της ψυχικής του ισορροπίας: «Αν το έκανα, θα είχα τρελαθεί. Οπως βλέπετε, δεν επηρέασε διόλου τις αγωνιστικές μου επιδόσεις».

Ρεπορτάζ από το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κυκλοφορεί

The post «Χρυσές» επιδόσεις και στο σεξ ο Γιουσέιν Μπολτ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
giousein bolt sex
Τυχαία Θέματα