Χρυσάφι και… δάκρυα!

Όλοι το περίμεναν και ο ίδιος ακόμα περισσότερο!

Από το 2008 έχει να γευτεί ο Ρονάλντο, την μεγαλύτερη ατομική διάκριση που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής καθώς όσες φορές ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα, τα τελευατία πέντε χρόνια, έβλεπε τον Λιονέλ Μέσι να την κατακτά, αλλά σήμερα όλα ανοίκουν στο παρελθόν καθώς νικητής του θεσμού είναι ο ίδιος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε για δεύτερη φορά στη καριέρα του τον τίτλο της Χρυσής Μπάλας, της μεγαλύτερης ατομικής διάκρισης που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής και με δάκρυα στα μάτια παρέλαβε τον τίτλο από τον «Θεό» της μπάλας Πελέ,

έστω και αν ο Ριμπερί πήρε τα πάντα με τη φανέλα της Μπάγερν και ο Μέσι επισκίαστικε από τον τραυματισμό του.

Με τη σφραγίδα 209 αρχηγών εθνικών ομάδων και 96 επιλεγμένων δημοσιογράφων από κάθε γωνιά του κόσμου. Με τ’ όνομά του να φιγουράρει δίπλα σε «ιερά τέρατα» όπως οι Αλφρέδο Ντι Στέφανο, Φραντς Μπέκενμπαουερ, Κέβιν Κίγκαν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και Ρονάλντο (που επίσης έχουν από δυο κατακτήσεις).

Με τα δάκρυα στα μάτια του να μην κυλούν ,όπως έχει χλευαστεί για αποτυχία, αλλά για το τρίτο κόσμημα (πέραν του πρώτου τροπαίου και της Ιρίνα Σάικ) που βρισκόταν πλέον στα χέρια του, ο Ρονάλντο σήκωσε στα χέρια του το βαρύ τρόπαιο.

The post Χρυσάφι και… δάκρυα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα