Π. Καμμένος: Ο Γ. Νταβρής διαγράφεται μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει «σπίτι του» (ΒΙΝΤΕΟ)

Eκτός κοινοβουλευτικής ομάδας έθεσε ο Πάνος Καμμένος, τον βουλευτή Αχαίας του κόμματος Γιώργο Νταβρή, ο οποίος απουσίασε από την απογευματινή συνεδρίαση των βουλευτών του κόμματος. Ο Γιώργος Νταβρής είχε απουσιάσει κια από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίο του κόμματος το Σάββατο, ενώ ήταν ανάμεσα στους επτά βουλευτές των ΑΝΕΛ που με επιστολή τους είχαν ζητήσει τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, πριν από

εκείνη του Εθνικού Συμβουλίου. Ο Πάνος καμμένος επιχείρησε μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, σημειώνοντας ότι οι ΑΝΕΛ κια οι βουλευτές του κόμματος «παραμένουν ενωμένοι, με μοναδική απώλεια τον Γιώργο Νταβρή, ο οποίος «διαγράφεται από την ΚΟ μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει «σπίτι» του».

Κύριο θέμα της συνεδρίασης, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις επτά, ήταν τα εσωκομματικά προβλήματα που διαπιστώθηκαν τις τελευταίες μέρες μετά την επιστολή των εφτά βουλευτών προς τον Πάνο Καμμένο.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Νταβρής είχε στείλει επιστολή στον Πάνο Καμμένο, στην οποία έλεγε ότι κάποιοι μέσα από το κόμμα τον συκοφαντούν και τον υπονομεύουν.

Μάλιστα, στη διάθεση του προέδρου τέθηκαν οι παραιτήσεις του κ. Γιοβανόπουλου και της κα Χρυσοβελώνη από τη θέση του γραμματέα της Κ.Ο και της αναπληρώτριας γραμματέα της Κ.Ο αντίστοιχα, οι οποίες όμως δεν έγιναν δεκτές. Ο κ. Κουίκ μάλιστα πήρε πίσω την πρόταση που κατέθεσε για απομάκρυνση του κ. Γιοβανόπουλου και της κα Χρυσοβελώνη από τις θέσεις τους.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, ο κ. Καμμένος έκανε την εξής δήλωση: «Παραμένουμε ενωμένοι και δυνατοί με μία μόνη απώλεια του βουλευτή Αχαΐας, Γιώργου Νταβρή, ο οποίος δεν προσήλθε και ο οποίος διαγράφεται από την ΚΟ μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει «σπίτι» του»

Έπειτα από τη λήξη της συνεδρίασης, οι βουλευτές επιχείρησαν να εμφανίσουν μία εικόνα ενότητας.Ενδεικτική ήταν η φράση του Τέρενς Κουί, ο οποίος δήλωσε ότι «όλα ήταν ένα όνειρο σήμερα». Την ίδια ώρα ο κ.Νταβρής έδειχνε ότι η ρήξη του με τον Πάνο Καμμένο είνια οριστική. Ο βουλευτής Αχαίας ερωτηθείς από το enikos.gr γιατί ήταν «αδικαιολογήτως απών» από την κοινοβουλευτική ομάδα, απάντησε ως εξής: «Δεν ήμουν αδικαιολογήτως απών. Βρισκόμουν σε επίσημη αποστολή του ΟΗΕ. Όπου ΟΗΕ εννοώ την οργάνωση ημερησίων εκδρομών. Μάλιστα αύριο θα καταθέσω και τα παραστατικά του ταξιδιού μου».

The post Π. Καμμένος: Ο Γ. Νταβρής διαγράφεται μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει «σπίτι του» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα