Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός οδηγεί σε συντριβή τον ΠΑΟΚ με 4-0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι πρωταθλητές με γκολ του «συνήθη ύποπτου» Μήτρογλου βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 36ο λεπτό, ο πιο κινητικός παίκτης του Ολυμπιακού,

ο Κάμπελ κάνει ωραία σέντρα από δεξιά, βρίσκει τον Μήτρογλου, που τον έχει χάσει η άμυνα του ΠΑΟΚ και με προβολή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (1-0).

Οι πειραιώτες έκαναν το 2-0 στο 60’ όταν μετά από πάσα και πάλι του εκπληκτικού απόψε Κάμπελ που έκανε σουτ σε αντίπαλα σώματα, στην επιστροφή έγινε ξανά αποδέκτης της μπάλας και έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Σαβιόλα που εύκολα απέναντι στον Χακόμπο έκανε το 2-0.

Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός με τον Φουστέρ να σκοράρει στο 74′ και να κάνει το 3-0 μετά από κόρνερ του Χολέμπας και κεφαλιά του Ισπανού!

O MVP του αγώνα Κάμπελ μετά από το βολέ του Ρομπέρτο, πέρασε με το σώμα τον πρώτο αμυντικό, στη συνέχεια την μπάλα πάνω από τον δεύτερο αμυντικό του ΠΑΟΚ και με διπλή προσπάθεια σκόραρε απέναντι στον Χακόμπο γράφοντας το 4-0.

Πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με κόσμιες εκδηλώσεις και χωρίς παρατράγουδα.

Περισσότερο και αναλυτικότερο ρεπορτάζ από τον αγώνα σε λίγο…

The post Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός οδηγεί σε συντριβή τον ΠΑΟΚ με 4-0 appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα