Μπέσυ Μάλφα: «Απέφυγα να δω τους Δαίμονες»

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης έδωσε η Μπέσυ Μάλφα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόταση που είχε για τη μουσικοθεατρική παράσταση «Δαίμονες», η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε.

«Κάποια στιγμή μου τηλεφώνησε ο Νίκος Καρβέλας και μου ζήτησε να κάνω τη Μάγισσα, στους «Δαίμονες». Αφού ξεπέρασα τους όποιος ενδοιασμούς και αποφάσισα τελικά να συμμετάσχω, δεν ενημερώθηκα ποτέ από τους ίδιους για το ότι δεν θα έπαιζα στην παράσταση. Τελικά, αποφάσισα να τηλεφωνήσω στην φίλη μου, Εβελίνα Παπούλια,

η οποία μου το επιβεβαίωσε και το όλο θέμα έληξε εκεί. Με τον Νίκο και την Άννα, ιδιαίτερα με τον Νίκο, είχαμε φιλικές σχέσεις και δεν ξέρω τι συνέβη», αποκαλύπτει στο Πρώτο θέμα.

Όσο για το αν πήγε να δει την παράσταση, απαντά: «Όχι, δεν θα την έβλεπα γιατί αποφεύγω να βλέπω έργα στα οποία έχω παίξει με μεγάλη επιτυχία. Θέλα να τα θυμάμαι έτσι…».

Και μπορεί η καταξιωμένη ηθοποιός να μην «δαιμονίστηκε» τελικά, ωστόσο επέλεξε να παίξει τον ρόλο του κριτή στο show μεταμορφώσεων του ANT1 «Your face sounds familiar» και μάλιστα με επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα