Μπαμ στο 90′ ο Πανιώνιος(ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα μέτριο, από μεριά θεάματος, παιχνίδι Εργοτέλης και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι με 1-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μπάμπαμ στο 68′, για να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Αραβίδης στο 90′ έπειτα από ανατροπή του Πίτσου στον Λαμπρόπουλο.

Η ομάδα του Παντελή είχε αρκετά καλή εικόνα, οι Κρητικοί προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του ματς και παραλίγο να φτάσουν και σε ένα δεύτερο γκολ

λίγο πριν το τέλος, όμως ο σκόρερ αντί να δώσει μία απλή πάσα για να γίνει το 2-0, καθυστέρησε και χάθηκε η ευκαιρία.

Tο παιχνίδι δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος, με τον Εργοτέλη να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να την εκμεταλλευτεί. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους. Στην πλειοψηφία τους, οι καλές στιγμές ήρθαν από λάθη της άμυνας.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτοι, με ξεκάθαρη πρόθεση να πιέσουν και να σκοράρουν. Με την συμπλήρωση μίας ώρας, ο Πετράκης πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Πελέ και Μπαντιμπανγκά, αντί των Μπουχαλάκη και Χαντί, κάτι που άλλαξε ριζικά την εικόνα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι τον έλεγχο και λίγα λεπτά αργότερα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Με μία πολύ όμορφη ενέργεια στο 68′, ο Μπάμπαμ κατέβασε την μπάλα και βρήκε τον Αναστασάκο στην καρδιά της άμυνας. Ο επιθετικός του Εργοτέλη κατάφερε να κρατήσει την μπάλα και να την γυρίσει και πάλι στον Βραζιλιάνο, ο οποίος από κοντά κατάφερε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως οι Κρητικοί θα επιστρέψουν στις νίκες, η μπάλα τους τιμώρησε! Ο Πίτσος πήρε αγκαλιά τον Λαμπρόπουλο, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Αραβίδης ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Μεχία, Καρντόζο, Μπουχαλάκης (60’ Πελέ), Χαντί (62’ Μπαντιμπαγκά), Μπάμπαμ, Ρομάνο, Αναστασάκος (87’ Διαμαντάκος).

Πανιώνιος (Νίκος Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (85’ Λάζνικ), Μενδρινός, Αραβίδης, Παναγιωτούδης (72’ Καμπάνταης), Μητρόπουλος, Γιάννου (64’ Πάνος).

Δείτε τα γκολ του παιχνιδιού

Keywords
Τυχαία Θέματα