Αθωώθηκε το μωρό που κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Αθωώθηκε έπειτα από δικαστική απόφαση, το μωρό 9 μηνών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όπως είναι φυσικό η είδηση αυτή είχε προκαλέσει σάλο παγκοσμίως και είναι ενδεικτική για τις δυσλειτουργίες του συστήματος απονομής δικαιοσύνης στο Πακιστάν όπου και συνέβη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα τοπικά πρακτορεία ειδήσεων ο Μούσα Χαν παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο της Λαχόρης προκειμένου να… απολογηθεί.

Κατά τη διάρκεια της δίκης το βρέφος ήταν καθισμένο στην αγκαλιά του παππούς του πίνοντας γάλα από το μπιμπερό του.

Ο νεότερος

«κακοποιός» της χώρας συνελήφθη στις αρχές Φεβρουαρίου μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του με την κατηγορία ότι εκτόξευσε πέτρες εναντίον των υπαλλήλων μιας εταιρείας φυσικού αερίου οι οποίοι προσπαθούσαν να εντοπίσουν σπίτια με «πειραγμένους» καταμετρητές στα προάστια της Λαχόρης.

Όπως δήλωσε στο Reuters ο συνήγορος της οικογένειας Ιρφάν Σαντίκ: «Η αστυνομία είπε στο δικαστήριο πως το γεγονός ότι ο Μούσα κατονομάζεται στην υπόθεση της επίθεσης εναντίον αστυνομικών και αξιωματούχων της εταιρείας αερίου ήταν ένα ανθρώπινο σφάλμα και ο Μούσα δεν χρειάζεται».

Ωστόσο, ο παππούς του μωρού, Μουχάμαντ Γιασίν, και οι τρεις γιοι του εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο:

The post Αθωώθηκε το μωρό που κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα