Άστεγος ο Robert Pattinson

Πού πήγε ο Robert Pattinson μετά τη μετακόμισή του από την αξίας 6,2 εκat. δολαρίων πρών κατοικία του με την (επίσης) πρώην σύντροφό του Kristen Stewart; Μέσα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live έδωσε την απάντηση.

“Είμαι άστεγος. Έχω νοικιάσει μια αψίδα και μένω από πίσω της σε κάποιο σκουπιδοτενεκέ”, είπε με αρκετή δόση χιούμορ ο Robert στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live

το βράδυ της Τετάρτης (22/08), επιβεβαιώνοντας ωστόσο -άτυπα- ότι δε μένει πια μαζί με την Kristen.

Παρ’ όλο που ο έμπειρος παρουσιαστής προσπάθησε να εκμαιεύσει περισσότερες πληροφορίες για το… καυτό θέμα (προφανώς, στο βωμό της τηλεθέασης), τελικά δεν τα κατάφερε. Ο 26χρονος ηθοποιός έκανε τέτοιες τρίπλες, που θα στοιχημάτιζες ότι είχε μάθει απ’ έξω το τι ακριβώς θα πει στον παρουσιαστή για να του αλλάξει το θέμα.

Ο Robert αρκέστηκε μόνο να υποσχεθεί στις θαυμάστριές του ότι θα βρεθεί τελικά στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της νέας ταινίας του “Twilight”, αλλά μαντεύουμε πως η πρώην σύντροφός του δε θα είναι στο πλευρό του. Όπως εξάλλου μας είχαν συνηθίσει, μιας και ποτέ δεν είχαν βρεθεί στο κόκκινο χαλί σαν ζευγάρι, (μιας και ποτέ δεν το είχαν παραδεχτεί μέχρι να ξεσπάσει το σκάνδαλο).

Όσο για τους φανς του Robert; Όχι μόνο πήγαν για να τον δουν να μπαίνει στο στούντιο έξω από το El Capitan στο Χόλιγουντ, αλλά και έμειναν μέχρι το τέλος της συνέντευξης. Ο Pattinson, χαμογελαστός, μοίρασε πολλά αυτόγραφα κατά την έξοδό του.

ΠΗΓΗ: cosmo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα