Ασημακοπούλου:«Δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή»

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημκοπούλου μιλώντας σήμερα στο Βήμαfm σχολίασε τις κυβερνητικές συνεργασίες και τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη της κ. Ασημακοπούλου:

Για τη στήριξη της κυβέρνησης από στελέχη της ΔΗΜΑΡ

«Αν υπάρχουν στελέχη της ΔΗΜΑΡ με στόχο να στηρίξουν το κυβερνητικό έργο, οι όροι και οι προϋποθέσεις του κυβερνητικού έργου είναι πολύ συγκεκριμένοι.»

Για τη συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου και αν θα συζητήσουν για τον εκλογικό νόμο

«Θα συζητήσουν

με τον πρωθυπουργό και αν κρίνουν ότι αυτό είναι γόνιμο και δημιουργικό, εντάξει. Από τη σκοπιά της παράταξης και του στελέχους της ή από τη σκοπιά του απλού πολίτη, θεωρώ οποιαδήποτε διευρυμένη πλειοψηφία και οποιαδήποτε κυβέρνηση που στηρίζεται από παντού πιο χρήσιμη για τον τόπο.»

Για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή

«Το εξαιρώ αυτό. Δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή. Δεν καταλαβαίνω τι είναι η «σοβαρή Χρυσή Αυγή». Δεν υπάρχει αυτό.

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση με δεξιά ή αριστερά. Είναι ένα ναζιστικό, φασιστικό κόμμα.»

Για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν αγαπάνε το σχολείο ή όχι. Αλλά έχουν μια εντελώς διαφορετική ατζέντα που αυτή τη στιγμή σίγουρα είναι πολιτική, διότι δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη μία πλευρά να λέει «βγείτε όλοι στους δρόμους» και μετά να λέει ότι δεν τους υποκινεί και δεν τους υποδαυλίζει. Σαφώς υποκινείται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι τόσο εμφανές. Δεν υποκινεί μόνον τους συνδικαλιστές. Προσπαθεί να υποκινήσει και τους εκπαιδευτικούς και αν κατάλαβα καλά από την ομιλία του κ. Τσίπρα δεν ε

Keywords
Τυχαία Θέματα