Αρχίζουν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ

Συνεδριάζει νωρίς το απόγευμα το Πολιτικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ υπό τον Βαγγέλη Βενιζέλο προκειμένου να διαμορφωθεί η εισήγηση του οργάνου προς τη συνεδρίαση της ΚΠΕ που θα συνεδριάσει αύριο .

Και ενώ μυστήριο αποτελεί η παρουσία ή όχι του Γιώργου Παπανδρέου

στις συνεδριάσεις ,το βέβαιο είναι πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει να αντιμετωπίσει τις διαφορετικές προσεγγίσεις για την πορεία του κόμματος σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά και στο μέτωπο της Κεντροαριστεράς .

Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ είναι οι:

Σαουλίδης Αντώνης, Αλαμάνος Παναγιώτης, Μωραΐτης Θάνος, Αντωνίου Τόνια Γιαννακοπούλου Νάντια, Σκανδαλίδης Κώστας, Κεφαλίδου Χαρά, Καρχιμάκης Μιχάλης, Γεννηματά Φώφη, Πιερρακάκης Κυριάκος, Κεγκέρογλου Βασίλης, Μπελτεγρής Κωνσταντίνος και Κουκουλόπουλος Πάρις. Μετέχουν επίσης ο πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος και ο γραμματέας της ΚΠΕ Νϊκος Ανδρουλάκης.

Να σημειωθεί ότι στη σύνθεση του οργάνου εκπροσωπείται η κίνηση των «11» με τον Θάνο Μωραϊτη, η κίνηση των «75» με τον Μιχάλη Καρχιμάκη.

Όλα αυτά γίνονται την ώρα που οι δημοσκοπήσεις βρίσκονται στο χειρότερο σημείο για τη Χαριλάου Τρικούπη με τα ποσοστά του κόμματος να είναι κάτω από 5%.

The post Αρχίζουν τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα