Αποθέωση για τον Ολυμπιακό στα Χανιά

Περισσότεροι από 200 φίλαθλοι των Πειραιωτών βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Χανίων και αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και φυσικά ζήτησαν τη νίκη στο προσεχές ματς με τον Πλατανιά.

Συνήθως σε αγώνες που δίνει ο Ολυμπιακός στην Περιφέρεια και ιδιαίτερα στην Κρήτη, οι οπαδοί των νταμπλούχων Ελλάδας δημιούργησαν ”καυτή ατμόσφαιρα” στο αεροδρόμιο των Χανιών και μόλις

έφτασε η αποστολή τα καπνογόνα και οι φωτοβολίδες έκαναν την νύχτα ημέρα.

Παίκτες και μέλη του τεχνικού τιμ έδειξαν να απολαμβάνουν την κατάσταση που δημιουργήθηκε που για κάποιους καινούριους αποτελεί και μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον Πλατανιά το Σάββατο στις 20.30 και η ομάδα έφτασε χωρίς τους Γιαταμπαρέ και Ιμπαγάσα., καθώς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προπόνηση. Επιπλέον, Ο Μασάντο έκανε μέρος του προγράμματος με την ομάδα και στη συνέχεια ατομικό. Θεραπεία και ατομικό έκαναν οι Μπονγκ και Χολέβας, αλλά για προληπτικούς λόγους μείνανε εκτός αποστολής για τον αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Μετζανί, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Σιόβας, Βάις, Κάμπελ.

The post Αποθέωση για τον Ολυμπιακό στα Χανιά appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα