Αποκαλυπτικό αρχείο – Η Χ.Α «φακέλωνε» βουλευτές και δημοσιογράφους

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για την δράση της Χρυσής Αυγής είναι το «κρυφό» υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας και από το οποίο ενισχύονται οι κατηγορίες για την εγκληματική δομή και δράση του ακροδεξιού κόμματος , αφού αποκαλύπτεται πως υπήρχαν «φακελωμένοι» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γνωστοί δημοσιογράφοι.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το υλικό το οποίο προέρχεται από τα έγγραφα του ακροδεξιού κόμματος στη Βουλή, εκτός από τις ερωτήσεις του κόμματος που κατέθεταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τα μέλη του κόμματος είχαν βάλει στο στόχαστρο δύο γυναίκες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με έντονη λεκτική δράση εναντίον τους. Το ακροδεξιό κόμμα είχε «φακελώσει» την Ρένα Δούρου με τον τίτλο «η ξανθιά του ΣΥΡΙΖΑ» και εμφανίζεται το βιογραφικό της, ενώ υπάρχει φωτογραφικό υλικό από την δράση της Ζωής Κωνσταντοπούλου αλλά και άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, εκτός από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με την εφημερίδα το ΒΗΜΑ είχε βάλει στο στόχαστρο και αρκετούς γνωστούς δημοσιογράφους, τονίζοντας πως στο αρχείο του Νίκου Μιχαλολιάκου υπάρχει πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα».

The post Αποκαλυπτικό αρχείο – Η Χ.Α «φακέλωνε» βουλευτές και δημοσιογράφους appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα