ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αμείλικτα ερωτήματα για τον θάνατο Πρινιωτάκη…

Των ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πόσο ξαφνικός και αδόκητος ήταν ο θάνατος του Σοφοκλή Πρινιωτάκη; Πώς οι γιατροί που τον νοσήλευσαν με κατάγματα στα πόδια από τροχαίο ατύχημα δεν έλαβαν υπόψη τις καρδιολογικές, αιματολογικές και άλλες εξετάσεις στις οποίες έπρεπε να υποβληθεί ένας παχύσαρκος τραυματίας; Ή, μήπως, έδωσαν τη δέουσα σημασία από τη στιγμή που γνώριζαν ποιος ήταν και, όταν βεβαιώθηκαν ότι έγινε καλά, τον έστειλαν σπίτι του;
Ο Σόλων έλεγε ότι «ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης από τον οποίο περνούν οι μεγάλες μύγες και στον οποίο παγιδεύονται μόνο οι μικρές».

Από τη στιγμή που ο συγχωρεμένος Πρινιωτάκης παγιδεύτηκε σαν μικρή μύγα στον… ιστό του νόμου, αλλά κατάφερε σε σύντομο διάστημα να αποφυλακιστεί, όφειλε να ακολουθήσει εκείνο που έγραφε πριν από τρεις αιώνες ο κολασμένος Μαρκήσιος Ντε Σαντ: «Οι συνέπειες του εγκλήματος είναι μάταιες, αφού δεν μπόρεσαν να μας αποτρέψουν από αυτό, μηδενικές αφού δεν το επανορθώνουν». Κι, όμως, δεν το έκανε.
Ο 68χρονος χρηματιστής, που έσβησε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς την τελευταία μέρα του Αυγούστου κι ενώ νωρίτερα είχε περάσει από λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις, λόγω του τυχαίου (;) τραυματισμού του από μοτοσικλέτα, θεωρούσε ότι όχι μόνο δεν διέπραξε κανένα έγκλημα στην πολύκροτη υπόθεση των δομημένων ομολόγων, αλλά αντιθέτως ότι ήταν θύμα μιας φοβερής συνωμοσίας που στήθηκε σε βάρος του από πολιτικούς και στην οποία συμμετείχε ο επί 40 έτη φίλος και συνεργάτης του, Γ. Αποστολίδης.

Αμείλικτα ερωτήματα είναι….

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση….

Keywords
Τυχαία Θέματα