Αποκαλύψεις της Μισέλ για το πρώτο της ραντεβού με τον Μπαράκ Ομπάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστικά της κοινής της ζωής με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, αποκάλυψε στο κοινό η πρώτη κυρία, Μισέλ Ομπάμα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «106 and Park», ενώ αναφέρθηκε ακόμα και στο πρώτο τους ραντεβού.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα την φλέρταρε πηγαίνοντάς την σε έκθεση ζωγραφικής, στη συνέχεια σε συναυλία και μετά οι δύο τους κατέληξαν να πίνουν ποτά στην οροφή του περίφημου πύργου Τζον Χάνκοκ στο Σικάγο.

Το κοινό της εκπομπής έκανε ερωτήσεις

στη Μισέλ Ομπάμα, η οποία αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της λατρεύει το τραγούδι, όπως απέδειξε τον Ιανουάριο του 2012 όταν τραγούδησε τους πρώτους στίχους του «Let’s Stay Together», του θρυλικού Αλ Γκριν. «Του αρέσει πολύ να τραγουδάει. Είναι συνέχεια στο μπάνιο και τραγουδάει», είπε η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, προκαλώντας γέλιο στο κοινό της τηλεοπτικής εκπομπής.

Σε άλλη ερώτηση του κοινού σχετικά με τις ενδυματολογικές της επιλογές, η κα Ομπάμα αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει πολύ για μια ενδυματολογική της επιλογή, η οποία επικρίθηκε έντονα.

Ήταν το 2009 όταν η οικογένεια Ομπάμα έφτανε στο αεροδρόμιο της Αριζόνα με το προεδρικό αεροσκάφος, για τις καλοκαιρινές διακοπές, όταν η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου κατέβηκε τις σκάλες του Air Force One φορώντας κοντό παντελονάκι.

«Μερικές φορές ξεχνάω ότι είμαι η πρώτη κυρία και κυκλοφορώ με σορτς. Την πρώτη φορά που κάναμε οικογενειακές διακοπές κατέβηκα από το Air Force One φορώντας κοντό παντελόνι και αυτό προκάλεσε σάλο. Όλοι έλεγαν ότι φορούσα σορτς και κατέβαινα από το προεδρικό αεροσκάφος. Αναρωτιόμουν γιατί προκλήθηκε αυτή η φασαρία, αφού ήμουν διακοπές. Έκτοτε αποφεύγω να τα φοράω», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ανέφερε πως της λείπει η ανωνυμία, καθώς είναι δύσκολο να κυκλοφορήσει όπως θα ήθελε.

The post Αποκαλύψεις της Μισέλ για το πρώτο της ραντεβού με τον Μπαράκ Ομπάμα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα