Αποχαιρέτησαν τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν – Το τελευταίο αντίο από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους (ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ)

Η κηδεία του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, τελέστηκε την Παρασκευή σε στενό οικογενειακό κύκλο, απουσία δημοσιογράφων αλλά με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων απαγορεύοντας την είσοδο σε όσους δεν είχαν προσκλήσεις.

Την περασμένη Κυριακή, ο 46χρονος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμά του στη Νέα

Υόρκη πιθανότατα από υπερβολική δόση ηρωίνης, προτού ολοκληρωθούν τα γυρίσματα της ταινίας Hunger Games: Mockingjay Part 2, όπου υποδυόταν το ρόλο του Πλούταρχου Χέβενσμπι.

Μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ βρέθηκαν δίπλα σε συγγενείς, φίλους και συναδέλφους για το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό, στη ρωμαιοκαθολική εκκλησία του Αγίου Ιγνατίου Λογιόλα, στην Παρκ Άβενιου, της Νέας Υόρκης, μεταξύ των οποίων η Μέριλ Στριπ, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Νταϊάν Κίτον, ο Ίθαν Χοκ και ο σκηνοθέτης Μάικ Νίκολς. Το βράδυ της Πέμπτης φίλοι και συγγενείς του Χόφμαν, μεταξύ των οποίων μητέρα του Μέριλιν Ο’ Κόνορ, η σύντροφός του Μίμι Ο’ Ντόνελ και τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 10, 7 και 5 ετών, τέλεσαν ολονυκτία στο παρεκκλήσι του ναού.

Ο Χόφμαν, ο οποίος είχε βραβευτεί με Όσκαρ το 2006 για την ερμηνεία του στην ταινία «Καπότε» και συμμετείχε σε περισσότερες από 50 ταινίες, βρέθηκε νεκρός την Κυριακή στο μπάνιο του σπιτιού του με μια σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο. Στο διαμέρισμά του, όπως έγινε γνωστό, βρέθηκαν περισσότερα από 50 σακουλάκια με ηρωίνη, σύριγγες και διάφορα φάρμακα.

Φωτογραφίες: Reuters / Brendan McDermid

The post Αποχαιρέτησαν τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν – Το τελευταίο αντίο από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους (ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα