Απιστία αντρική ή γυναικεία υπόθεση;

Ανοίγοντας το φάκελο απιστία είναι εύκολο να δούμε ξεκάθαρα ότι κατά κύριο λόγο οι άπιστοι μια σχέσης ή ακόμη και ενός γάμου είναι οι άντρες και όχι οι γυναίκες.

Σύμφωνα με αμέτρητες επιστημονικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί ανά καιρούς και με βάση τις στατιστικές, οι άντρες απιστούν, είτε από ανάγκη όπως αναφέρουν οι ίδιοι, είτε για να αυξήσουν την χαμηλή τους αυτοεκτίμηση ή ακόμη και από απλή συνήθεια.

Συνήθως με την πάροδο των ετών η λίμπιντο πέφτει και η ανάγκη για τόνωση του χαμένου εγωισμού, φέρνει το «κέρατο» όλο και πιο κοντά.

Τότε τα επίδοξα θύματα

είναι περισσότερο, νεότερες γυναίκες και πιο ηθικά ελεύθερες από τη νόμιμη σύντροφο.

Ενώ όταν απλά η ανάγκη γίνεται συνήθεια δηλαδή στην ουσία τρόπος ζωής, οι άντρες, δεν έχουν αρκετές απαιτήσεις από την γυναίκα που συνευρίσκονται γιατί είναι γι΄αυτούς απλά ένα ακόμη κομμάτι του μισοτελειωμένου πάζλ τους, που την επόμενη μέρα δεν ξέρουν καν αν το πέταξαν καταλάθος στα σκουπίδια ή αν το έχουν ξεχασμένο ακόμα μέσα στο κουτί.

Οι γυναίκες δε από τη δική τους πλευρά παραμένουν περισσότερο πιστές ή προχωρούν σε κάτι νέο όταν αφήσουν πίσω το παλιό.

Συνήθως προτιμούν τις πιο σταθερές σχέσεις για να αποκτήσουν ασφάλεια και δεν αρέσκονται σε εφήμερες περιπλανήσεις της μίας βραδιάς, ακόμη δε και της μίας « βόλτας».

The post Απιστία αντρική ή γυναικεία υπόθεση; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα