Απίστευτο βίντεο με εγκλωβισμένα παιδιά στο βυθισμένο πλοίο της Ν.Κορέας

Βίντεο αποκαλύπτει τις τελευταίες στιγμές από το μοιραίο φέρι μποτ που ναυάγησε στη Νότιο Κορέα που οδήγησε στο θάνατο εκατοντάδων μαθητών. Κάποιοι αναρωτιούνται αν ζουν έναν δεύτερο τιτανικό.

Το βίντεο που τράβηξε με την κάμερα του κινητού του ο 17χρονος φοιτητής, Παρκ Σου-χιέον, το ανακάλυψαν οι διασώστες όταν βρήκαν τη σορό του. Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ο πατέρας του, λέγοντας ότι ήθελε να δείξει σε όλο τον κόσμο την κατάσταση που επικρατούσε στο πλοίο.

Μόνο ένα άτομο διακρίνεται να φορά σωσίβιο στην αρχή

του βίντεο. Μέχρι να ολοκληρωθεί η λήψη, η πλειοψηφία των επιβατών μοιάζει να φορά σωσίβιο.

«Πρόκειται πραγματικά να πεθάνω;» αναρωτιέται ένας από τους μαθητές, λίγο πριν το πλήρωμα κηρύξει συναγερμό. «Γινόμαστε σαν τον Τιτανικό» λέει ένα από τα παιδιά. «Φοβάμαι πραγματικά», «Βυθίζεται στ’ αλήθεια;», «Πρέπει να επιβιώσουμε τώρα», «Τελειώσαμε. Πρέπει να αφήσω μερικές λέξεις αποχαιρετισμού πριν φύγω», «Μαμά σ’ αγαπάω» είναι μερικές μόνο από τις φράσεις που ακούγονται στη διάρκεια του βίντεο.

Στις 9:08 το πρωί τοπική ώρα ακούγεται η τελευταία ανακοίνωση του φέρι που ζητά από τους επιβάτες να φορέσουν τα σωσίβια και τους λέει: «Μην μετακινηθείτε μακριά από τις θέσεις σας».

Περίπου το 80% των θυμάτων ήταν μαθητές Λυκείου της πόλης Άνσαν, νότια της Σεούλ.

The post Απίστευτο βίντεο με εγκλωβισμένα παιδιά στο βυθισμένο πλοίο της Ν.Κορέας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα