Αύριο απολογούνται οι τέσσερις για την τραγωδία στο «λούνα παρκ» Ελληνικού

Το πρωί της Παρασκευής θα οδηγηθούν στον ανακριτή, οι τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση του θανάτου του 13χρονου αγοριού στο «λούνα παρκ» του ελληνικού, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, τον Ιταλό ενοικιαστή των παιχνιδιών και τους δύο υπαλλήλους, υπήκοοι Μπαγκλαντές.

Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν, μετατράπηκαν από τους δικαστές σε κακουργήματα από πλημμελήματα, καθώς έχουν προκύψει νέα στοιχεία στην υπόθεση. Η αρχική κατηγορία ήταν

ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες, η οποία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη και με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Ελληνικό, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ζήτησε άμεση διενέργεια ελέγχων σε παιδότοπους, παιδικές χαρές, παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, με κατεπείγον έγγραφό του προς τους Γενικούς Γραμματείς και τους Δήμους όλης της χώρας.

Το υπουργείο Εσωτερικών καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς να κάνουν αυτοψία στους χώρους, προκειμένου να ελέγξουν την καταλληλότητα των εγκαταστάσεων.

The post Αύριο απολογούνται οι τέσσερις για την τραγωδία στο «λούνα παρκ» Ελληνικού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα