Απάντηση Πέρεθ στον Πικέ

Πριν λίγες ημέρες ο Ζεράρδ Πικέ είχε καταφερθεί εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία κατηγορούσε ότι πήρε δάνειο από την Bankia (ισπανική τράπεζα) για να πληρώσει την μεταγραφή του Μπέιλ.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε στα μέλη της Ρεάλ για την κατάσταση του συλλόγου και ταυτόχρονα απάντησε και σε διάφορες ερωτήσεις.

Για τον Οζίλ ανέφερε πως “ο ποδοσφαιριστής και ο περίγυρός του ήθελε να φύγει από την ομάδα και εδώ κανείς δεν πρέπει να νιώθει άβολα”.

Για τον Μουρίνιο: “Θέλαμε έναν άνθρωπο να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να βάλει τέλος στην

ηγεμονία της Μπαρσελόνα και αυτό το κατάφερε ο Μουρίνιο. Είναι ένας προπονητής που μας βοήθησε πολύ και του είμαστε ευγνώμονες. Εμένα μου άρεσε πολύ και έκανε πολλά καλά για τον σύλλογο”.

Για την κατασκευή του νέου γηπέδου: “Το κόστος θα ανέλθει στα 300 με 400 εκατομμύρια ευρώ. Τις επόμενες ημέρες θα επιλέξουμε το σχέδιο”.

Για τη μεταγραφή του Μπέιλ και το (υποτιθέμενο) δάνειο: “Δεν είναι σωστό αυτό που είπε ο Πικέ, είναι καλό παιδί και δεν χρειάζεται να δώσουμε περισσότερη σημασία σε αυτό. Δεν ζητήσαμε και ούτε πήραμε δάνειο από την Bankia ή από καμία άλλη τράπεζα”.

Για τον Κασίγιας και τον Ντιέγο Λόπεθ: “Έχουμε δύο από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο και είναι και οι δύο από τις ακαδημίες μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα