Νοκ άουτ ο Γιώργος Φωτάκης από το ματς με τη Τσεχία

13:51 19/9/2013 - Πηγή: TNSite

Η ατυχία δεν λέει να αφήσει την εθνική ομάδα καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και την τιμωρία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ήρθε να προστεθεί ο τραυματισμός του Γιώργου Φωτάκη στη προπόνηση που τον αφήνει εκτός πλάνων του Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα της Τρίτης με τους Τσέχους.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ ξεκίνησε αλλά δεν ολοκλήρωσε τη σημερινή προπόνηση, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το οικογενειακό δίτερμα. Ύστερα από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Φωτάκης,
διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση και αιμάτωμα δεξιού τετρακέφαλου, από χτύπημα που δέχτηκε. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ δεν θα είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για τον αγώνα με την Τσεχία, την προσεχή Τρίτη, ενώ εκφράζονται αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορεί να είναι έτοιμος και για την αναμέτρηση με τη Ρωσία, το άλλο Σάββατο. Ο Φωτάκης θα ενταχθεί σε πρόγραμμα επανένταξης και η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διάρκειας μίας ώρας και διεξήχθη κάτω από αρκετή ζέστη, αφού ο καιρός είναι αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με τις πρώτες ημέρες της εθνικής στην Πολωνία. Η προπόνηση ήταν ανοιχτή για τα πρώτα 15 λεπτά στα ΜΜΕ. Οι Καραγκούνης, Χολέμπας, Μανιάτης, Σαλπιγγίδης Σαμαράς Τοροσίδης, Κατσουράνης, Γκέκας και συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό σε μικρό χώρο.

hprt

Keywords
Τυχαία Θέματα