Αντίδραση Α. Σπηλιωτόπουλου στα σενάρια αποσταθεροποίησης

Απορρίπτει τα σενάρια αποσταθεροποίσης ο Άρη Σπηλιωτόπουλου σε άρθρο του που «ανέβασε» στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Ο βουλευτής της ΝΔ επισημαίνει ότι: « Όσο δεν τερματίζονται οι εκκρεμότητες με την τρόικα τόσο φουντώνουν τα σενάρια που προκαλούν αστάθεια στο πολιτικό σύστημα και αυξάνουν τις πιθανότητες πολιτικού ατυχήματος. Ακούω το τελευταίο διάστημα διάφορους να μιλούν και πολλούς να επιχειρούν να τους

ερμηνεύσουν. Και εκεί έρχονται τα προσφιλή συνομωσιολογικά σενάρια αποσταθεροποίησης προερχόμενα από κέντρα εσωτερικού και εξωτερικού».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τονίζει την ανάγκη να παρθούν άμεσα τα μέτρα που απαιτούνται και έχουν καθυστερήσει όπως οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι αποκρατικοποιήσεις.

«Όλοι συνομολογούν ότι αν οι όποιες εμπλοκές με την τρόικα ήταν απόρροια των καθυστερήσεων στους παραπάνω τομείς, θα ήταν δικαιολογημένες. Αλλά, δυστυχώς, οι εμπλοκές οφείλονται σε ιδεοληπτικές εμμονές και εξαρτήσεις, τις οποίες το πολιτικό σύστημα ούτε αντέχει, ούτε επιθυμεί, ούτε πιστεύει», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, απαντά στο ερώτημα «Ποιος κλυδωνίζει τη σταθερότητα της Κυβέρνησης;»

«Η πλειοψηφία της κυβέρνησης δεν είναι άνετη και το 155 αποδείχτηκε αρκετά ευάλωτο αφού και με την αποχώρηση της Θεοδώρας Τζάκρη τα σενάρια φούντωσαν αντί να κοπάσουν», προσθέτωντας ότι «Τα εσωκομματικά προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ δεν δίνουν την εικόνα ενός εταίρου με ομοιογένεια που σίγουρα εξασφαλίζει την απαιτούμενη συνοχή της Κυβέρνησης.

«Το ερώτημα ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το κόμμα δυστυχώς δεν επηρεάζει μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά ολόκληρη την κυβερνητική πλειοψηφία»καταλήγει.

The post Αντίδραση Α. Σπηλιωτόπουλου στα σενάρια αποσταθεροποίησης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα