Αμετανόητος ο Σειραγάκης για τις πράξεις του!

Ψυχρός, προκλητικός και αμετανόητος, παραμένοντας σταθερός στην αρχική του στάση και χωρίς ούτε αυτή τη φορά να ζητήσει έστω μία συγνώμη από τα θύματά του και τις οικογένειές τους, ο 48χρονος παιδεραστής, Νίκος Σειραγάκης εμφανίστηκε χθες το πρωί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά για να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματα που διέπραττε επί χρόνια στις παιδικές ψυχές.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί στο

δικαστικό μέγαρο του Πειραιά, ενώ η δίκη διακόπηκε αργά το μεσημέρι για να συνεχιστεί στις 24 Απριλίου. Η δίκη διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, αίτημα το οποίο υπέβαλε συμπληρωματικά και ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου. Το αίτημα αποδέχθηκε η έδρα, που μετά τα διαδικαστικά – δηλαδή την κλήρωση των ενόρκων και την κλήση των μαρτύρων – ζήτησε την εκκένωση της δικαστικής αίθουσας.

Ο Νίκος Σειραγάκης είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω την 1η Δεκεμβρίου του 2011 μέσα στο σπίτι του να ασελγεί σε δύο ανήλικους, ενώ με βάση το κατηγορητήριο είχε δράση τουλάχιστον από το 2006 και σε βάρος δεκάδων παιδιών.

ΥΠΟ ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΜΕΤΡΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΟΔ ΠΕΙΡΑΙΑ

Λίγα λεπτά πριν από τις 9 το πρωί, μία κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. σταμάτησε έξω από το κτήριο των δικαστηρίων του Πειραιά. Μέσα από έναν ισχυρό αστυνομικό κλοιό που είχε δημιουργηθεί, πρώτος στο κτήριο των δικαστηρίων μεταφέρθηκε ο ρεθυμνιώτης κατηγορούμενος. Ο Σειραγάκης φαινόταν ήρεμος και ψύχραιμος και με τον ίδιο τρόπο εμφανίστηκε και στη δικαστική αίθουσα 311 του 3ου ορόφου του κτηρίου, όπου διεξάγεται η δίκη.

Λίγο μετά τις 9.30 και ενώ επρόκειτο να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κτήριο ενημέρωσαν όλους όσοι βρίσκονταν σε αυτό ότι είχε προηγηθεί σε εφημερίδες απειλητικό τηλεφώνημα ότι είχε τοποθετηθεί βόμβα. Όπως προβλέπεται, εκκενώθηκε το κτήριο και 45 λεπτά αργότερα – μετά την τυπική έρευνα – ο κόσμος επανήλθε σε αυτό για να ξεκινήσουν οι δίκες.

Ισχυρή αστυνομική φύλαξη υπήρχε και γύρω από τον κατηγορούμενο καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ σε όσους μπήκαν μέσα στην αίθουσα έγινε αυστηρός έλεγχος

Keywords
Τυχαία Θέματα