Αλ.Τσίπρας: Το θέμα δεν είναι που θα βρούμε τα λεφτά, αλλά τι θα τα κάνουμε

Απάντηση με υψηλούς τόνους έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο ερώτημα που θέτουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι αναφορικά με που θα βρει τα χρήματα.

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι πού θα βρούμε τα λεφτά, αλλά τι θα κάνουμε τα λεφτά» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του Γιάννη Μηλιού.

Ο αρχηγός

της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε για μία ακόμη φορά στην Κυβέρνηση αναφερόμενος στο θέμα της διαπραγμάτευσης, της διαχείρισης του χρέους, αλλά και των ανακοινώσεων για το πλεόνασμα και τη διανομή μέρους του για τη στήριξη της κοινωνίας.

«Οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν διαπραγματεύονται. Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι για το πώς θα εκβιάσουν το λαό για να περάσουν τα μνημονιακά μέτρα.

Κάτι που φάνηκε ολοκάθαρα στο τελευταίο σήριαλ της δήθεν διαπραγμάτευσης», τόνισε ενώ υποστήριξε ότι «δεν εκβίαζε η τρόικα την κυβέρνηση, ούτε η κυβέρνηση την τρόικα, από κοινού έψαχναν να βρουν τον τρόπο ώστε να ‘μαγειρέψουν’ τα νούμερα και να βγουν και στους δύο. Να έχουν και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ακέραιη».

Αναφερόμενος στην τρόικα και τις διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «κάθονται από τη μια πλευρά του τραπεζιού και η άλλη είναι κενή», ενώ υποσχέθηκε ότι αν λάβει λαϊκή εντολή για τη σύσταση κυβέρνησης με κορμό την Αριστερά, «ο ΣΥΡΙΖΑ θα καθίσει με μεγάλη αυτοπεποίθηση στην άλλη πλευρά του τραπεζιού και επιτέλους θα σταματήσει η άλλη πλευρά να είναι ίδια».

Τέλος σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου επανέλαβε ότι «η νίκη της Αριστεράς, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα είναι η αρχή σημαντικών πολιτικών εξελίξεων και ανακατατάξεων προς όφελος των δυνάμεων της εργασίας»

The post Αλ.Τσίπρας: Το θέμα δεν είναι που θα βρούμε τα λεφτά, αλλά τι θα τα κάνουμε appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα