Αλόνσο: «Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

«Δεν φεύγω. Έχω συμβόλαιο με τη Ferrari»

Οι φήμες για αποχώρηση του Φερνάντο Αλόνσο από την Ferrari και ένταξη του στο δυναμικό της Red Bull κυκλοφορούσαν «ασταμάτητα» τους τελευταίους μήνες, όμως ο Ισπανός, έβαλε τέλος στα σενάρια με την παραπάνω δήλωση.

«Ηταν μόνο φήμες, αρκετές φήμες. Υπήρξαν φήμες για τη Red Bull, στην Ιταλία γράφτηκε πως θα μείνω εκτός για ένα χρόνο»,

συμπλήρωσε ο Αλόνσο.

Ο σταρ της ομάδας έχει συμβόλαιο για 3.5 ακόμη χρόνια και δεν αποκλείει την πιθανότητα να το ανανεώσει για περισσότερα χρόνια.

«Έχω ακόμα ένα συμβόλαιο για 3.5 χρόνια με τη Ferrari και σκοπεύω να το τιμήσω και ίσως να το επεκτείνω για λίγο ακόμα. Θέλω να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο και αυτή είναι η Ferrari».

Τα φετινά αποτελέσματα δεν δικαιώνουν την προσπάθεια της Ferrari να πάρει τον τίτλο όμως ο πιλότος έχει μεγάλες ελπίδες για την επόμενη, όταν και θα αλλάξουν οι κανόνες.

«Προς το παρόν δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά δουλεύουμε πολύ σκληρά. Την επόμενη χρονιά θα έχουμε νέους κανονισμούς, οι οποίοι θα ανοίξουν την πόρτα και σε άλλες ομάδες για να σταματήσουν την κυριαρχία που φαίνεται πως έχει η Red Bull. Έχουμε μεγάλες ελπίδες για την επόμενη χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα