Στο Ηρώδειο εχθές το βράδυ ο Τσίπρας συνοδευόμενος από τον Κ. Αρβανίτη

Συνοδευόμενοι από τον διευθυντή του ραδιοφώνου «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» Κώστα Αρβανίτη και τη γυναίκα του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του παρακολούθησαν εχθές το βράδυ στο Ηρώδειο την παράσταση της Λυδίας Κονιόρδου. Αφού σημειώσουμε ότι το θέατρο

ήταν κατάμεστο από κόσμο, αλλά και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, Αλέξη Μητρόπουλο κ.ά), ο Αλέξης Τσίπρας καταχειροκροτήθηκε μπαίνοντας στο θέατρο. Ωστόσο η είδηση δεν είναι ούτε το θερμό – ομολογουμένως, χειροκρότημα που εισέπραξε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τον κόσμο, ούτε ότι κάθισε με την παρέα του στην τρίτη σειρά, αντί της πρώτης.

Η είδηση – σύμφωνα με το μιντιακό ρεπορτάζ, είναι η φιλία που περιβάλλει και η εμπιστοσύνη που τρέφει ο πρόεδρος για τον δημοσιογράφο και διευθυντή του ραδιοφώνου. Είναι γεγονός ότι οι δύο άνδρες εσχάτως, έχουν αναπτύξει ισχυρή φιλία μεταξύ τους, με αποτέλεσμα κάποιοι στην Κουμουνδούρου να ενοχλούνται, αλλά και στο ραδιόφωνο. Κυρίως διότι ο δημοσιογράφος ασκεί μεγάλη επιρροή στον πρόεδρο – ειδικά στα θέματα των ΜΜΕ, υποστηρίζοντας – ορισμένοι, προς λάθος κατεύθυνση! Μάλιστα οι τελευταίοι, για να ισχυροποιήσουν τους ισχυρισμούς τους, λένε ότι ο δημοσιογράφος είναι «ψωνισμένος» με την τηλεόραση και ως εκ τούτου τον καθοδηγεί σε λάθος μονοπάτια ορμώμενος από τα ταπεινά του ένστικτα.

Οι προσεκτικοί αναγνώστες του Enimerosi24 θα θυμούνται ότι πρόσφατα είχαμε αναφερθεί στις πιέσεις του Κώστα Αρβανίτη προς την Κουμουνδούρου να αποκτήσει ο ραδιοφωνικός σταθμός και τηλεοπτική έκφραση!

Keywords
Τυχαία Θέματα