Αλαφούζος: «Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τον κ. Γιαννακόπουλο»

Μία ημέρα μετά την επίσημη επιβεβαίωση από το Δημήτρη Γιαννακόπουλο πως υπάρχει ενδιαφέρεται να εμπλακεί και στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού υπήρξε επίσημη αντίδραση και από το κ. Αλαφούζο.

Θυμίζουμε πως ο κ. Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Είμαι θετικός, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ενημέρωση» σημειώνοντας ωστόσο πως πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού

επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και πρωταγωνιστή το Νίκο Καρέλη ο Γιάννης Αλαφούζος τοποθετήθηκε για το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή την εξέλιξη. Είναι μια οικογένεια εύρωστη η οποία έχει επενδύσει στο μπάσκετ ίσως και πάνω από 100 εκατ. ευρώ. Με μεγάλη χαρά περιμένουμε να έρθουν και να αναλάβουν την οργάνωση και να συνεχίσουν την αναδιοργάνωση για την ανασύσταση του Παναθηναϊκού» είπε αρχικά.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο να υπάρξει συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είπε: «Όχι ακόμα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει. Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση.

Μην ξεχνάτε, όμως, ότι είμαι πρόεδρος της « Παναθηναϊκής Συμμαχίας» και όχι ιδιοκτήτης.

Θα γίνει μία ΓΣ και αν η πρόταση είναι καλή κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος, γιατί είναι μία οικογένεια εύρωστη και θέλει να επενδύσει σημαντικά ποσά, θα κάνουμε μία θετική εισήγηση για να πάρει την απόφασή της».

The post Αλαφούζος: «Με μεγάλη χαρά περιμένουμε τον κ. Γιαννακόπουλο» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα