Αισιοδοξία Σάλλα για την πορεία της οικονομίας

Αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, αλλά και το μέλλον του τραπεζικού συστήματος μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης εμφανίζεται ο πρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Καθημερινή» της Κυριακής. «Βάζουμε τις βάσεις για την επιστροφή στην ανάπτυξη», σημειώνει ο κ. Σάλλας, εκτιμά ότι «η κατάσταση βελτιώνεται», και τονίζει πως παρά το γεγονός ότι η κατάσταση παραμένει κρίσιμη, μετά από καιρό διαγράφονται οι πρώτες θετικές εξελίξεις που δημιουργούν

προσδοκίες για την αναστροφή της.

Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα των τραπεζών, ο κ. Σάλλας δηλώνει πως αυτή ταυτίζεται με την επόμενη ημέρα για τη χώρα, αφού «οι τράπεζες είναι συνυφασμένες με την οικονομία», ενώ δεν αποκλείει να εγκατασταθούν στην Ελλάδα και άλλες εμπορικές ή επενδυτικές τράπεζες.

Τέλος, σημειώνει πως «στην Τράπεζα Πειραιώς είχαμε προετοιμαστεί εντατικά για την αναδιάρθρωση του τραπεζικού συστήματος εδώ και καιρό» προσθέτοντας ότι η ελληνική τραπεζική αγορά ήταν και θα παραμείνει εξαιρετικά ανταγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα