Κατερίνα Στανίση: «Τα έχασα όλα και έμεινα στον άσο»

Έπειτα την μεγάλη επιτυχία αλλά και συζήτηση που έχει προκαλέσει η διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί, η Κατερίνα Στανίση μιλάει για την δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα της αλλά και για τους μικρότερους άντρες.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στη Real δηλώνει ότι απολαμβάνει την επιτυχία χωρίς να κρύβει το θυμό της για όσους στο παρελθόν της γύρισαν την πλάτη. «Έχω φάει πολλές πόρτες από ανθρώπους της δουλειάς και των media», ενώ πρόσθεσε ότι «Τώρα, με αυτή την διαφήμιση, δεν μπορείτε να φανταστείτε… Με έχουν πάρει άνθρωποι

που έχουμε να μιλήσουμε χρόνια».

Η Κατερίνα Στανίση εξομολογήθηκε ότι «έχω κάνει πολλές σπατάλες. Έχω ρίξει πολλά λεφτά στα ρούχα… Τώρα τελευταία έβαλα κι εγώ μυαλό. Αν και ό,τι χρήματα είχα μαζέψει τα έχασα όλα. Ό, τι είχα και δεν είχα. Έμεινα στο άσο, μου τα είχαν κάνει όλα ομόλογα και τα ‘φαγε η τράπεζα».

Είναι μία γυναίκα που έχει ζήσει μεγάλους έρωτες, έντονα φλερτ και απολαμβάνει που εξακολουθεί να αρέσει. «Δεν έχω κλείσει ως γυναίκα. Κρατιέμαι ακόμη και υπάρχει επιτυχία μεγάλη- και ιδιαίτερα στους μικρότερους».

Keywords
Τυχαία Θέματα