Αγρίεψε ο πόλεμος Μεϊμαράκη-Χατζηνικολάου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη με τον εκδότη της Realnews Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Μεϊμαράκη, εκτίμησε ότι η εφημερίδα του κ. Χατζηνικολάου δεν παρουσίασε νέα στοιχεία και του έριξε το γάντι καλώντας τον να ανοίξει τους λογαριασμούς.Στην ανακοίνωσή του επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:-Καμία αναφορά για 10 δις και ξέπλυμα χρήματος. Ζητώ από τον
Νίκο Χατζηνικολάου να δείξει ευαισθησία και να δώσει εξουσιοδότηση για άνοιγμα των δικών του λογαριασμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, το πόθεν έσχες του και τους δικούς του κουμπάρους.-Ταυτόχρονα επισημαίνω ότι στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», φιλοξενείται το αναμενόμενο πόρισμα του ΣΔΟΕ, στο οποίο τονίζεται ότι:Δεν υπάρχει καμία αναφορά, νύξη, υπαινιγμός, ή καταγγελία για εμπλοκή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη». ΧατζηνικολάουΑπό την πλευρά του ο κ. Χατζηνικολάου ανέφερε ότι ο κ. Μεϊμαράκης προσπαθεί να μετατρέψει μία υπόθεση που τον αφορά σε προσωπική αντιδικία μαζί του.«Δεν θα τον παρακολουθήσω! Η Realnews δημοσίευσε απλώς ενυπόγραφη και ένορκη κατάθεση που τον αφορούσε. Αρμοδιότητα για τον έλεγχο των σχετικών καταγγελιών έχει η δικαιοσύνη η οποία ελπίζω και εύχομαι να ανοίξει λογαριασμούς και οφ σορ όπως αυτές που αποκαλύπτουμε στο ρεπορτάζ μας», αναφέρει.Σημειώνει επίσης ότι ο ίδιος δεν κατηγορείται για τίποτα και προσθέτει ότι το πόθεν έσχες του κατατίθεται κάθε χρόνο στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και όχι στον κ. Μεϊμαράκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα